Konut

Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları’nda düğmeye basıldı!

Altındağ'da yaklaşık 30 bin çalışmalarının uygulanması metrekarelik alan üzerinde için Altındağ Belediyesi'ne yükselecek olan Gökçen Efe dilekçe vermeye başladı.ölgede oturan üzerinde bulunan 300'e yakın vatandaşlar, kentsel dönüşüm gecekonduyu yıkacak...

Altındağ’da çarpık yapılaşmanın önüne geçen Başkan Tiryaki, özverili mücadelesinden vazgeçmiyor. Başkan Tiryaki ve ekibi, Altındağ’a modern bir görünüm kazandırmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmazken Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları’nda düğmeye basıldı.

 

İlçeye yeni bir soluk

 

Şeffaf ve adaletli çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşlara daha rahat bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Altındağ’da değişim tüm hızıyla devam ederken yatırımlar ihtiyaçlara yönelik gerçekleşiyor. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek olan Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları’nda yapılaşma için etüt çalışmaları sürüyor.

 

Vatandaş dilekçe vermeye başladı

 

Altındağ’ın tüm gecekondu bölgelerinde olduğu gibi bu bölgede de söz hakkı yine vatandaşta. Bölgede oturan vatandaşlar, kentsel dönüşüm çalışmalarının uygulanması için Altındağ Belediyesi’ne dilekçe vermeye başladı. Altındağ Belediyesi ise yaklaşık 30 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan 300’e yakın gecekonduyu yıkarak Altındağlılara modern bir yaşamın kapısını aralayacak. Gökçen Efe 2. Etap Toplu Konutları, Altındağ gelişen yüzüne ayak uyduracak.


Ankara 24 Saat