06 / 05 / 2024

Gökçen Özdoğan Enç: Toroslar turizme kazandırılacak!

Gökçen Özdoğan Enç: Toroslar turizme kazandırılacak!

AK PARTİ Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Torosların tarihine, doğal güzelliklerini turizme kazandırmaya kararlı olduklarını söyledi. Enç, Toroslar' ın doğal güzelliklerini görmelerini istediklerini belirtti...



AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, 11 Başkanı Mustafa Köse ile beraberindekiler Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal'ı ziyaret etti. Enç, burada yaptığı konuşmada, Toroslarda alternatif turizmi aktif hale getireceklerini belirtti. 


Antalya'ya gelen turistlerin Torosların doğal güzelliklerini görmelerini istediklerini söyleyen Enç, "Kırsal kalkınmanın yolu köy, yayla, doğa sporları ve ekoturizmden geçer. Toroslar'ın tarihi ve doğal güzelliklerini turizme kazandırmaya kararlıyız. 


Ayrıca bölgede kongre, sağlık, spor, doğa sporları, bisiklet ve golf turizmini etkin hale getirmek için çalışma yapıyoruz. Sürdürülebilir turizm, çeşitliliğin artırılmasından geçiyor" dedi. Düğmeli evleriyle zengin kültürel mirası ve doğal güzellikleriyle yaz kış büyük bir turizm potansiyeli taşıyan Akseki'yi alternatif turizme kazandırmayı amaçladıklarını dile getiren Enç, belediyenin bu yöndeki çalışmalarını desteklediklerini bildirdi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de Akseki'nin en çok su konusunda sıkıntı yaşadığını belirterek, bu sorununu Büyükşehir ile çözüme kavuşturacaklarını belirtti. 

Belediye Başkanı Uysal da ürettikleri projelerle ilçeye hizmet ettiklerini kaydetti. 


AA 


Geri Dön