Genel

Göktürk ve Kemerburgaz’da yeni yaşam alanları oluşturuluyor!

Kâğıthane, Kemerburgaz Caddesi, Kâğıthane Deresi ve Hastal etrafındaki sanayi tesisleri şehrin dışına taşınıyor. Bölge, Maslak’ın devamı, Osmanbey ve Nişantaşı’nın alternatifi niteliğindeki caddelerle donatılıyor.

Şehrin hemen yanında, Göktürk ve Kemerburgaz’da, orman ve Sadabat Deresi esintisinde yeni yaşam alanları oluşturuluyor. Hastal’dan 3. köprü çevreyoluna ve 3. havaalanına otoban yapılıyor. 


3 yıl içerisinde bölge, İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geliyor. Bu bölgedeki en büyük ve en kapsamlı karma proje Vadi İstanbul adıyla, Artaş İnşaat – Süleyman Çetinsaya, Aydınlı Grup – Ömer Faruk Kavurmacı, Keleşoğlu İnşaat – Mustafa Keleş ortak girişimi olarak projelendirildi ve yakında lansmana çıkacak. 


Bu projenin üç büyük ortağı İstanbul’a yakışan, İstanbul’un yaşam tarzını; su, peyzaj, orman ve inanılmaz rahat ulaşım imkânıyla İstanbullulara armağan etmek için bu lokasyona yatırım yapıyor. Bölgede projeleri bulunan diğer firmalardan öne çıkanlar ise; Mesa, Nurol, Eroğlu ve Timur Holding. 



Habertürk