28 / 04 / 2024

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Şeffaf cam cephesiyle dikkat çeken Kemerburgaz Göktürk Yalın Evler'de yasam yaz sonu itibariyle başlıyor. Yüzde 80'i tamamlanan cevreci projede 146 konut ve 10 dükkan yer alıyor.



Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katmayı hedefleyen ve şeffaf cam dış cephesiyle dikkat çeken Yalın Evler'de yaşam ağustosta başlıyor. Dairelerin yüzde 55'i 1.5 yıl içinde satılırken, projede inşaatın da yüzde 80'i tamamlandı. Dörtte biri yabancılar tarafından satın alman proje, bugüne kadar yüzde 35'e yakın prim yaptı. İstanbul Caddesi'nin sonunda ormana komşu konumlanan Göktürk Yalın Evler Projesi, bahçe ve çatı dubleksleri ile bahçe ve normal katlarda yer alan toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Keleşoğlu ve Zilal İnşaat işbirliğiyle gerçekleştirilen Yalın Evler Projesi'nde yer kaybına neden olan kirişler ortadan kaldırılıyor. Dairelerde her alanı işlevsel hale getiren proje, Türkiye'de ilk kez hafif çeliği de barındıran karma bir yapı sistemiyle hayata geçiriliyor. 


İstediğin kadar ısı ve ısık Göktürk Yalın Evler; özel tasarlanmış dış kolonları, güneş ve oksijeni eve taşıyan transparan camYalın Evler'de, 67 metrekareden başlayan 1+1'lerden 261 metrekareye varan 5+1'lere kadar değişik metrekare ve daire tiplerinin yanı sıra 2.5+1 ve 3.5+1 gibi farklı beklentilere yanıt veren, zengin metrekare seçenekleri de yer alıyor. Göktürk Yalın Evler'de fiyatı 207 bin dolardan başlayan daireler, yüzde 25 peşin ve 24 aya varan sıfır faizli kredi seçenekleri ile satısa sunuluyor. 


cepheleri, iklim kalkanı özelliğine sahip ahşap cephe kabuğu, farklı katlardaki teras ve bahçe olanaklarıyla sakinlerin karşısına çıkıyor. 


Proje, duvarsız cam yüzeyi sayesinde oksijen alışverişini üst seviyeye taşıyor. Bu yüzeyi gerektiğinde örtebilme ve böylece gün ışığını yönlendirebilme olanağı sağlayan doğal ahşap kabuğu ise güneşten doğal ışık ve ısıyı istendiği kadar elde etme imkanı sağlıyor. Açık havuz, sauna, fıtness, toplantı salonları, oyun alanı ve kafe gibi sosyal donatılan barındıran proje, her daireye özel depo alanlarını da bünyesinde bulunduruyor. 


Star


Yalın Evler Göktürk adres bilgileri: İstanbul Caddesi No:56 Göktürk Eyüp/İSTANBUL


Göktürk Yalın Evler satış ofisi:

Telefon: 0212 322 77 77

Web adresi: www.yalinevler.com.tr 


Geri Dön