Advertorial

Gölbahçe Evleri'nde 120 ay 0.69 faizle kredi imkanı!

Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk kampanyasınn devam ettiği Gölbhaçe Evleri'nde toplam tutarın yüzde 59’luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranı sunuluyor.

Gölbahçe Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Sur Yapı'nın yepyeni projesi Gölbahçe Evleri'nde, 7.000 m2'lik adeta bir şehir parkı büyüklüğünde göl ve bahçeyi bir araya getirdik. Yemyeşil bahçesinde çocuklarınızın özgürce oynayabilecekleri, onların hayal gücünü geliştirecek oyun alanları tasarladık. Gelin, çocuklarınız mutlu bir çocukluk yasarken siz de ona bu fırsatı vermenin mutluluğunu yaşayın, bir yandan göl kenarında kahvenizi yudumlayın. Bu huzurun tadını ailenizle birlikte her gün çıkarın.


%1 Peşinat, %100 Mutluluk

Sur Yapı  Gölbahçe Evleri  projesinde gerçekleştirilen %1 Peşinat, %100 Mutluluk kampanyası kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlanıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat alınıyor. Toplam tutarın yüzde 59’luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranının sunulduğu kampanyada kalan tutarı ise dört yılda vade farksız %10’luk ara ödemeler şeklinde tamamlayabilecek. Böylelikle teslime kadar düşük peşinat ve sadece taksit ödeyerek tasarruflarına dokunmadan ailelere ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla lanse edilen kampanya 31 Mayıs’ta sona erecek.


Göl ve bahçe içerisinde bir yaşam Gölbahçe Evleri’nde!

Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Göl, gölet ve su parklarının hâkim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu. Özellikle çocuklu ve büyük aileler için tasarlanan bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşacak. 


www.golbahceevleri.com.tr


Gölbahçe Evleri Projesi İçin:

Sultanbeyli Satış Ofisi

TEM otobanı üzerinde Sultanbeyli gişelerinden sağa girin. 1.2 km sonra Ekol Caddesi üzerinde devam edin. Anafen Koleji’nin karşısında İdilia Satış Ofisimizi göreceksiniz. 


Metrogarden Alışveriş Merkezi Satış Ofisi -1. Kat

Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye/İstanbul