Kent Haberleri

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.


Şehirleşmenin artması ve buna istinaden yeni yolların yapılması ile mahalleler arasında ulaşım da böylelikle mümkün olmaya başladı. Bazı bölgelerde de mevcut yollar genişletilerek, ulaşım daha rahat ve kolay bir şekilde yürütülmesi sağlanıyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından çift şeritli olarak yapılmak üzere Sevgi Yolu caddesinde yol genişletme çalışması yapılmaya başlandı. Ayrıca yol düzenleme çalışmaları da tamamlanıp hizmet vermeye devam edecek. Çalışmanın kısa bir süre içerisinde bitirilmesi hedeflenirken bu noktalarda ikamet eden kişiler de genişleyen yol ile birlikte ulaşımlarını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilecek.

 

Mahallelerde gerçekleştirilen yol genişletme ve düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; ’’Yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yol onarım, bakım ve genişletme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir” dedi.



Gölcük Belediyesi