30 / 06 / 2024

Golden Palace Haliç'te 1+1'ler 6.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Golden Palace Haliç'te 1+1'ler 6.4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Firma: İsaş İnşaat

Proje: Golden Palace Haliç

İstanbul Avrupa Yakası'nda Haliç'te yükselen Golden Palace Haliç projesinde 1+1 evlerin satışları devam ediyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...



Golden Palace Haliç projesi, İstanbul Avrupa Yakası'nda Haliç'te yükseliyor.  İsaş İnşaat  imzasıyla hayata geçirilen proje, ev sahiplerine Pierre Loti ve Galata Kulesinin ardından en güzel Haliç manzaralarından birini sunuyor. 

Golden Palace Haliç'te şu anda 1 oda 1 salon dairelerin satışı yapılıyor. Projede konut teslimlerinin 2025 Mart'ta yapılması planlanıyor.

Golden Palace Haliç te 1+1 ler 6.4 milyon TL den başlayan fiyatlarla! 

Tersane İstanbul'un yanı başında hayata geçirilen Golden Palace Haliç, hem yatırım için hem de oturum için fırsat sunuyor. Projede yer alan 1+1 evlerin büyüklükleri net 35 metrekareden başlıyor. 

Tek blok ve 6 kat şeklinde yükselen projede toplam 46 adet konut yer alıyor. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı olan projede, dubleks daireler de yer alıyor. 

Golden Palace Haliç'te 300 metrekarelik bir lobi alanı, güvenlik, otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. Projede yer alan dairelerde klima ve yerden ısıtma sistemi de bulunuyor. 

Golden Palace Haliç te 1+1 ler 6.4 milyon TL den başlayan fiyatlarla! 

Golden Palace Haliç projesi, Hasköy Caddesine 50 metre, E-5 Karayolu'na 1 kilometre, Haliç metro durağına 2.3 kilometre, Halıcıoğlu metrobüse 1.3 kilometre, İstanbul Havalimanına 35 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 45 kilometre mesafede yükseliyor. 

Projenin yakın öevresinde eczaneler, taksi durağı, aile sağlığı merkezi yer alıyor. Ayrıca, proje, İstiklal Caddesi'ne 3 kilometre, Aynalıkavak Kasrı'na da 350 metre uzaklıkta inşa ediliyor.

Golden Palace Haliç te 1+1 ler 6.4 milyon TL den başlayan fiyatlarla! 

GOLDEN PALACE HALİÇ FİYAT LİSTESİ HAZİRAN 2024 

Golden Palace Haliç projesinde yer alan 1+1 evlerin fiyatları 6 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Projede peşinat oranlarına göre 6 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://goldenpalacehalic.com/

Tel: 0 (212) 361 1281

Natura Gümüştepe'de 2 milyon TL indirimle 3,5+1 villa! Teslimler Mayıs 2025'te!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'ın Konya projesi resmen başlıyor! 167 konut, 94 ofis ve 88 dükkanlık karma proje geliyor!

Sega Life Sefaköy'de lansman fiyatlarıyla vade farksız ödeme kolaylığı!


projeye sor



Geri Dön