28 / 04 / 2024

Goldman Sachs'tan korkutan faiz açıklaması!

Goldman Sachs'tan korkutan faiz açıklaması!

Goldman Sachs ekonomistleri Fed'in Mart 2023'e kadar faizi yüzde 5'e yükseltebileceği iddiasını gündeme getirdi. İşte deprem etkisi yaratan o açıklama...



ABD ekonomisi problemlerden kurulamıyor. Yüksek enflasyonla baş edebilmek için faiz artırımına gidilen ülkede, kısa vadede olumlu etkiler yaşanmadı. Enflasyonun faizden daha yüksek olması sebebiyle negatif reel faizin geçerli olduğu ABD'de, Goldman Sachs analistleri çarpıcı bir tahmini gündeme getirdi. 

Goldman Sachs tan korkutan faiz açıklaması!  

Hürriyet'te yer alan habere göre; Goldman Sachs ekonomistleri, Mart 2023'e kadar Fed'in Faiz oranını bir önceki tahminlerinden daha yukarı olarak yüzde 5'e yükseltebileceğini ileri sürdü. 

İşte deprem etkisi yaratan o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön