Hangi Proje Ne Zaman Nerede ?

Golfkent nerede?

Golfkent nerede? sorusuna Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA olarak cevap veriliyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen Golfkent projesinin daireleri 164 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor...


Turyap tarafından hayat bulan Golfkent projesi Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde yükseliyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde inşa edilen dairelerin yer aldığı  Golfkent projesindeki en küçük daire 48 metrekarelik alana sahip.


Satış sürecinin devam ettiği Golfkent projesinde 2 bin 640 adet daire yer alıyor. Golfkent nerede? sorusu öncesi projeye ait fiyatları verelim: 


Golfkent daire fiyatları: 


Golfkent daire fiyatları 'na göre projedeki konutlar 164 bin TL'den başlayan bedellerle alıcısına sunuluyor. Golfkent projesinin ödeme planı ise şöyle: 


Golfkent projesinde yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan miktar için banka kredisi dahilinde sunulan 120 aya kadar olan vadelendirme imkanından yararlanılabiliyor. Golfkent nerede? sorusuna verilen detaylı yanıtlar şöyle: 


Golfkent nerede?


Golfkent nerede? Golfkent adres: Ankara Golfkent adres: Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 

Golfkent nerede? Golfkent kroki: 


www.ankaragolfkent.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com