28 / 04 / 2024

Gölmahal Villaları'nda 1 milyon 295 bin dolara! Örnek villası hazır!

Gölmahal Villaları'nda 1 milyon 295 bin dolara! Örnek villası hazır!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

Yalçınlar Group tarafından yapılan Gölmahal Villaları projesinin örnek villası hazırlandı. Projede minimum villa fiyatı 1 milyon 295 bin dolar olarak belirlendi



Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarımı yapılan  Gölmahal  Villaları projesinin örnek dairesi hazır durumda. 'Natamam değil, tastamam!' sloganıyla satışları devam eden Gölmahal projesi 92 bin 470 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 


Büyükçekmece'de yapılan Göl Mahal projesinde 38 adet villa yer alıyor. Projedeki villalar 1 milyon 295 bin dolar ila 1 milyon 495 bin dolara satılıyor. Yüzde 30 peşinatla 36 ay sıfır faizle vade yapılıyor. 


50 kwalık rüzgar tribünü ile kendi elektriğini üreten Gölmahal Villaları projesinde rüzgar tribünü ile elektrik, güneş kollektörleri ile sıcak su üretip, merkezi arıtma sistemi ile artık suları arıtıyor. Isı pompaları ile doğalgaz kullanmadan ısıtma ve soğutma sağlanıyor. Hem doğaya, hem de ev sahiplerine kazandırıyor. 


Akıllı ev otomasyon sistemiyle donatılan Gölmahal projesinde 10 bin metrekarelik ortak kullanım alanında 3 tenis kortu, 2 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı yer alıyor.


0212 886 28 63   


http://www.golmahal.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön