29 / 04 / 2024

Göl Mahal Villaları’nda 36 ay sıfır faizle! 1.2 milyon dolara!

 Göl Mahal Villaları’nda 36 ay sıfır faizle! 1.2 milyon dolara!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

Gölmahal Villaları projesinde 36 ay vade farksız taksit kampanyası sürüyor!



Gölmahal projesi Yalçınlar Grup tarafından Büyükçekmece göl Mevkii’nde gerçekleştiriliyor. Ödüllü mimarlar Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlanan  Gölmahal  projesinde rüzgarın, güneşin, havanın ve suyun gücü kullanılıyor!


Gölmahal’de rüzgar türbini ile elektrik, güneş kolektörleri ile sıcak su üretilip, merkezi arıtma sistemi ile atık sular arıtılıyor. Isı pompaları ile doğalgaz kullanmadan ısıtma ve soğutma sağlanıyor.


Örnek villanın da hazır olduğu Gölmahal projesinde villalar büyük bahçelere ve müstakil havuzlara sahip. 92.4 dönüm alana kurulan Gölmahal projesinde 38 villa yer alıyor. Projede teslimler Mart 2013 tarihinde yapılacak. 


Gölmahal’de villa fiyatları 1 milyon 295 bin dolar ile 1 milyon 495 bin dolar arasında değişiyor. Gölmahal’de yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Ayrıca, yüzde 20 peşinatta ise 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. 


Gölmahal projesinin 10 bin metrekare ortak kullanım alanında 3 tenis kortu, 2 açık -1 kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor.


0212 886 28 63   


http://www.golmahal.com/


Nagihan Arat


projeye sor



Geri Dön