Teknoloji

Google Pixel Watch’un fiyatı belli oldu! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Google'ın ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyan Pixel Watch modelinin fiyat ve renk seçenekleri belli oldu. Yeni saat 6 Ekim 2022'de tanıtılacak. 6 Ekim’de düzenlenecek etkinlikte Google’ın yeni akıllı telefonu ve uzun zamandır beklenen akıllı saati ilk kez kullanıcı karşısına çıkacak

Google, geçtiğimiz günlerde Pixel 7 ve Pixel Watch’ı piyasaya süreceği etkinliğin tarihini açıklamıştı. 6 Ekim’de düzenlenecek etkinlikte Google’ın yeni akıllı telefonu ve uzun zamandır beklenen akıllı saati ilk kez kullanıcı karşısına çıkacak.. Fakat öncesinde merakla beklenen akıllı saatin fiyatı sızdırıldı.

Pixel Watch’un renk seçenekleri de ortaya çıktı!

Geçtiğimiz ay, Google Pixel Watch’un hücresel veri kullanan modelinin 399.99 dolar olacağı açığa çıkmıştı. Şimdi ise yeni modelin, standart versiyonunun fiyatıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şirketin bilgisi dahilinde olmadan piyasaya sızan bilgilere göre yeni akıllı saat 349.99 dolardan alıcı bulacak.

Pixel Watch’un fiyatı dışında renk seçenekleri de sızdırıldı. Buna göre, Wi-Fi/Bluetooth versiyonu siyah gövde ve obsidyen kordon, gümüş gövde ve beyaz kordon, altın renk gövde ve yeşil renk seçenekleri ile piyasaya çıkacak. LTE modeli Siyah/Obsidiyen, Gümüş/Füme ve Altın/Yeşil renk kombinasyonları ile kullanıcı karşısına çıkacak. 

Ancak Google’ın özellikle kordon konusunda sızan bu bilgilerden çok daha fazla renk seçeneği sunacağı tahmin ediliyor. Google’ın ilk akıllı saati olma özelliği taşına Pixel Watch piyasada birçok farklı marka ile rekabet içine girecek. Apple, Samsung ve Huawei ise bu rekabetin en güçlü isimleri olacak. 

Diğer taraftan Pixel Watch’un fiyatının yakın zamanda tanıtılan Samsung Galaxy Watch 5’ten fazla olması da bazı soru işaretlerini beraberinde getirdi. Şu anda Galaxy Watch 5’in 40 mm’lik versiyonu 279 dolardan raflardaki yerini alırken, 44 mm’lik versiyonu ise 309 dolardan satışta.

Gelen diğer bilgilere göre; Google Pixel Watch, 2018 yılında üretilen işlemci ile piyasaya çıkacak. Ayrıca Samsung’a kıyasla daha küçük bir bataryaya sahip olacak. Öte yandan akıllı telefonun, rakipleri ile nasıl mücadele edeceği de şmdiden merak konusu olmuş durumda. Bakalım Google, ürettiği ilk akıllı saati ile kendisine piyasa nasıl bir yer edinecek.

Editör Notu: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 00:00'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 30 kuruş, euro 18 lira 26 kuruş, altının gramı ise 979 lira 96 kuruş değerindedir.

Xiaomi 13 serisinin tasarımı sızdırıldı!

Tecno telefon modelleri ve 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Xiaomi 12T Pro ve 12T fiyatları sızdırıldı! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...