23 / 07 / 2024

Gördes Hizmet Binası Haziran sonunda hizmete girecek!

Gördes Hizmet Binası Haziran sonunda hizmete girecek!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin hizmet vereceği binada devam eden çalışmaları inceledi. Ergün, hizmet binasını Haziran ayı sonunda hizmet vereceğini söyledi...




Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ki yapılanmalarla ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede Gördes’te Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin hizmet vereceği binada çalışmalar devam ederken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, devam eden çalışmaları inceledi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin hizmet vereceği binada devam eden çalışmaları inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, hizmet binasını Haziran ayı sonunda hizmet verecek duruma geleceğini söyledi. Büyükşehrin yapılanması ile ilgili bütün ilçelerde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Ergün, “Tabi bugün Gördes’i ziyaret etmemiz nedeniyle buradaki çalışmalar hakkında da bilgi aldık. Gördes’te büyükşehir bünyesinde Ulaşım Müdürlüğü, Sağlık, Fen İşleri, su tahsilat, açma kesme ve abonelik işlemleri gibi hizmetler bu binamızdan yürütülecek” dedi.


İlçelerimize Daha İyi Hizmet


Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bu çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Başkan Ergün, “Gördes ve diğer ilçelerde açacağımız hizmet binalarımız ile birlikte hizmetlerimizi o bölgelere daha iyi ulaştırmayı hedefliyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti verebilmek. İlimiz için bu çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön