Genel

Gordion Alışveriş Merkezi, Atatürk'ü anacak!

Gordion Alışveriş Merkezi, 8 “ 14 Kasım 2010 tarihleri arasında düzenlediği Atatürk Haftası ile 72"inci ölüm yıldönümünde Ata"yı saygıyla anıyor

Gordion Alışveriş Merkezi, (Gordion AVM) 8 “ 14 Kasım 2010 tarihleri arasında düzenlediği Atatürk Haftası ile 72. ölüm yıldönümünde Ata"yı saygıyla anıyor. Atatürk Haftası kapsamında 12 Kasım 2010, Cuma akşamı saat 17.00"da Kadri şžarman Türk Sanat Müziği Korosu œAta"mızın Sevdiği şžarkılar adlı konseri sergileyecek. Alışveriş merkezinin Central Alanı"nda özel olarak tasarlanan Atatürk Köşesi"nde yer alan anı defterine ise ziyaretçiler Atatürk ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazıp, özlemlerini kaleme alabilecek. Gordion AVM, gelecek yıl 10 Kasım"da bu özel anı defterini özel bir kitapçığa dönüştürerek ziyaretçileriyle paylaşacak. Ayrıca, Yazar Turgut Özakman, yeni kitabı œCumhuriyet, Türk Mucizesini okurlarıyla paylaşıp imza dağıtmak için 13 Kasım 2010, Cumartesi günü 16.00-18.00 saatleri arasında Gordion Ada Müzik"te sevenleriyle buluşacak.

Gordion Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Alp Atilla, Gordion olarak Atatürk"ü anmanın, hatırlamanın ve hatırlatmanın asil görevleri olduğunu belirtti ve konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
œAtatürk, Türkiye Cumhuriyeti için tartışmasız en önemli insan. Gordion Alışveriş Merkezi olarak bu proje ile yine bir ilke daha imza atıyoruz. 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos gibi milletimiz için önemli günlerde oluşturacağımız Atatürk Köşesi ile farklı bir atmosfer oluşturmayı amaçlıyoruz. Gordion müşterileri oluşturulan bu köşelerde Ata"yla ilgili düşüncelerini yazabilecek. Etkinlikler sonrasında oluşturduğumuz mini kitapçıklar bir yılın sonunda tüm ziyaretçilerimize armağan edilecek. Ziyaretçilerimizin daima saklayacağı bu anlamlı ve çok değerli kitapçıklar gelecek nesillere aktaracağımız mirasımızın önemli bir parçası olacak.

Gordion AVM
Efsanevi Gordion Düğümü temasını ilk defa bir AVM"de işleyen, dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts"in yarattığı Gordion AVM aynı zamanda Türkiye"nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM (Bina Araştırması & Kuruluş & çevresel Değerleme Metodu) sertifikasına sahip en büyük alışveriş merkezi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 150"yi aşkın mağazayı ve 13 salonlu Ankara"nın en büyük sinema kompleksini de içinde barındıran Gordion; özellikli marka karması ile de diğer AVM"lerden ayrışıyor.