Genel

Gordion AVMde Ankaralı minikler Ben10 ile coştu!

Gordion Alışveriş Merkezi (Gordion AVM), Ulusal Çocuk Bayramı kapsamında 23-24 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlediği özel Ben 10 etkinliği ile renkli görüntülere sahne oldu...

Gordion Alışveriş Merkezi, 23-24 Nisan tarihlerinde  Çocuk Bayramını Ben 10 etkinliği ile kutladı

Gordion Alışveriş Merkezi (Gordion AVM), Ulusal Çocuk Bayramı kapsamında 23-24 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlediği özel Ben 10 etkinliği ile renkli görüntülere sahne oldu. Ben10 ve Ben10 Alien Force, hem Gordion Kids Clubı hem de ev sahibi Gordiyi ziyaret eden, Ankaralı minikler ile ikinci kez Gordion AVMde bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında çocukların Ben10e dönüşmeleri ise Türkiyede bir ilk oldu. Gordion AVMyi aileleriyle ziyaret eden çocuklar, çok sevdikleri Ben10 ve Ben10 Aliena dönüşerek eğlenceli vakit geçirdi, Ben10le maceralara katılıp, dans edip fotoğraf çektirdi.

Özel olarak hazırlanan Ben10 transformasyon alanında çocukların en sevdikleri Ben10 karakterine dönüşmeleri sağlandı. Bu görüntüler özel bir çekimle ziyaretçilere plazma ekrana yansıtıldı. Minikler, Ben10 fotoğraflarını bir hafta sonra Gordion Kids Clubtan teslim alabilecekler. Ayrıca, Ben10, Ben10 Alien Force, Cartoon Network karakterleri Power Puff Girls ve ev sahibi Gordi ile çocuklar 23 Nisan partisinde eğlendi, animatörler eşliğinde çocuklara yönelik çeşitli animasyonlar gerçekleştirildi. Perakende sektöründe farklı etkinlikler düzenleyerek adından çokça söz ettiren Gordion AVM, bir kez daha ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.