18 / 05 / 2024

Görkem Yapı bilinçli tüketici için kolları sıvadı!

Görkem Yapı bilinçli tüketici için kolları sıvadı!

Restoran, kafeterya, işyeri, oda bölmeleri, teras, kamelya gibi alanlarda kullanılan cam, balkon ve vitrin sistemleri üzerine faaliyet gösteren Albert Genau Kayseri Üretici Yetkili Bayii Görkem Yapı, kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetine odak



Koşulsuz garanti uygulaması gibi çalışmaları ile dikkat çeken firma, sektörde faaliyet gösteren işletmeleri bilgilendirmek ve bilinçli tüketici portföyünü genişletmek adına eğitim seminerleri verecek.

Teknolojiyi takip ederek makine parkuruna yatırımlar yaptıklarını, bu sayede sıradan bir bayi olmaktan çıkıp üretici pozisyonuna geçtiklerini kaydeden Görkem PVC Kapı Pencere Sistemleri San. Tic. Limited Şirketi'nin sahibi Tamer Güntay, "Sürekli yeni gelişen teknolojileri takip ederek üretime uygun makine ve ekipmanları kullanıyoruz. Bu sirkülasyonda Albert Genau'nun inovasyona verdiği önemin de büyük payı var. Sektörde, teknoloji konusunda sayılı firmalardanız diyebilirim. Müşterilerimizin isteklerini her zaman önemseyerek tarafsız bir biçimde onları yönlendirebiliyoruz. Alanında uzman ekibimiz ile hizmet sağlıyoruz. Diğer bayilerden farkımız, müşteri memnuniyetini hedef alan 'cam balkon kişiye özel imalattır, seri üretimi yoktur' ilkemizdir" diye konuştu. İmalattan montaja kadar her aşama ile ilgilendiklerini ifade eden Güntay, "Bu, müşteri memnuniyetinin sağlanmasında bizi bir adım öne taşıyor. Albert Genau sektöründe lider ve ürün portföyü son derece gelişmiş bir firma. Bu markanın tüm ürün portföyü elimizde bulundurup, hizmet veriyoruz. Cam balkon sistemi ile uyumlu olan alüminyum karkas da bünyemizde var.Yıllık 550 balkon montaj kapasitesine sahibiz" şeklinde konuştu.

Ürünlerinin belirgin özelliklerinden bahseden Güntay, "Mevsim şartlarından etkilenmeyen cam balkon sistemleri ile ürünlerimizde yağlama ve bakım gerektirmeyen rulman, paslanmaz özelliğe sahip malzemeler kullanıyoruz. Bu sayede yılın her dönemi çalışabiliyoruz. Sistemlerimizin hepsinde yük taşıma özelliği var. Hem cam balkon hem de vitrin sistemlerinde cam pimi uygulamaları yapıyoruz. Bu özellik önemli bir güvenlik tedbiridir. Aynı zamanda kullanıcılara da konfor sunuyor" dedi. Tamer Güntay, "Cam balkon ve vitrin sistemi odaklı bir firma olduğumuz için, iş yapabilme kabiliyetimiz yüksek. İsmimizden işçiliğimiz ve kalitemizle bahsettiriyoruz. Müşterilerimize koşulsuz garanti sunuyor; 2 yıllık garanti süresi içerisinde karşı taraftan kaynaklı, zamanla oluşabilecek olan sorunlarda bile ürünü değiştiriyoruz. Bu, işçilik ve malzememize duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. İnsanların kaliteyi kıyaslamasını istiyoruz,ödemelerde de kolaylık sağlıyoruz" açıklamasında bulundu. Sektörde rekabetin yoğun olduğuna ve bu rekabet ortamında bilinçli tüketicinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Güntay, "Tüketiciyi bilinçlendirici seminerler düzenlemeyi planlıyoruz" dedi.

2012 yılı ile ilgili planlarından bahseden Güntay, "Kayseri ve çevresinde tali bayilikler vereceğiz. Bu doğrultuda bayilerimize montaj desteği de sunacağız. Mevcut ekibimizi iki katına çıkarıp, montaj sürelerini kısaltmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Dünya


Geri Dön