Genel

Görsel İletişim İthalat İhracat İnşaat Şirketi ihalelerde men edildi!

İçişleri Bakanlığı, "Görsel İletişim İthalat İhracat Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi"ne ihalelere katılma cezası getirdi

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa göre, "Görsel İletişim İthalat İhracat Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi"ne ihalelere katılma cezası getirdi.

İskenderun Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğünün ihalesine katılan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı şirket, 1 yıl süreyle tüm ihalelere giremeyecek.

-TRAKYA E.D.A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ-

Trakya EDAŞ Genel Müdürlüğü, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa göre, "Aydenler Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi" ile ortağı "Adnan Ayden"i ihalelerden men etti. Ankara Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 1 yıl süreyle tüm ihalelere katılamayacak.

-MSB-

MSB, 4734 Sayılı Kamu İhale ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre toplam 23 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma cezası getirdi.

Buna göre Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığının ihalesine katılan, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı "Elanur Turizm Nakliyat İnşaat Elak Tekstil Besicilik ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi" ile ortağı "Durmuş Açıkel", 1´inci Komando Tugay Komutanlığı (Kayseri) tarafından yapılan ihaleye giren Kayseri Ticaret Odasına kayıtlı "Isıtek Isı ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" ile ortağı "Ethem Durusu" 6 ay, Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanlığının (Balıkesir) gerçekleştirdiği ihaleye katılan Balıkesir Ticaret Odasına kayıtlı "Ahmet Şevki Ehlidil" ise 1 yıl süreyle ihalelerden men edildi.
AA