27 / 04 / 2024

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çavuş tarafından 20 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.



Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çavuş tarafından 20 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.


Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik  hizmetlerini yürütmek, yurt içinden veya yurt dışından gelen yolcuları karşılamak, yolcu taşımacılığı ve transfer hizmeti vermek, bir noktadan bir noktaya ring seferleri düzenlemek,  2- Yolcu transferleri için , her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek, her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak, kiraya vermek 3. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir, her türlü araç alabilir, satabilir. Amaç ve konusuna giren işlerle ilgili her türlü reklam kampanya yapabilir. 5. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 6. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 7. Gümrük mevzuatımızın izni dahilinde her türlü taşımacılık ve turizm hizmetleri vermek,  ithalat ve ihracat yapmak, ithal edilen malların pazarlamasını ve satışını yapmak, ithalat ve ihracat konularında yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilere danışmanlık hizmeti vermek, 8  İşletmeye aldığı her türlü kara araçları, servis arabaları ile her cins yük ve yolcu taşıyabilir ve bu araçları başkalarına kiraya verebilir,devredebilir.   9. Amaç ve konusuna giren işlerin gerçekleşmesi için yerli ve yabancı şirket ve şahıslarla geçici ve devamlı olarak iş yapmak, ortaklıklar kurmak, işbirliği yapmak, iştirak taahhüdünde bulunmak, kurulmuş şirketlere ortak olmak, yabancı sermayenin Türkiye ye gelmesi hakkındaki mevzuat hükümlerinden yararlanmak için her türlü girişimi yapmak, 10. Konusu ile ilgili olarak her türlü ihale ve taahhütlere girmek teklif vermek, teminat gösterip açık artırma ve eksiltmelere katılmak, teklifleri kabul etmek veya reddetmek, aynı işi yapan şirket , şahıs ve kuruluşlarla birlikte teklif vermek ihalelere katılmak ve taahhütlere girmek. Ortaklıklar ve konsorsiyumlar kurmak , kurulu olanlara katılmak. Şirket işleri için gerekli taşıtları iktisap etmek, devretmek ve bunların üzerinde ayni ve şahsi tasarrufta bulunmak .Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir



Geri Dön