Otomobil

Göz alıcı tasarımı ve konforuyla ünlenen Kia Stonic’e zam geldi mi? Kia Stonic’in teknik özellikleri neler?

Kia’nın Türkiye’de satışa sunduğu araçlarından biri olan Stonic’e yeni zam gelip gelmediği merak ediliyor. Kia Stonic sahibi olmak isteyen aracın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor. Peki, Kia Stonic’e zam geldi mi? İşte detaylar... Kia, tüm modellerine yönelik yeni fiyat listesini yayımladı

Göz alıcı tasarımı, konforu ve en yeni teknolojisiyle yolların ve aranan aracı olan Kia Stonic’in yeni fiyatı belli oldu. Kia, tüm modellerine yönelik yeni fiyat listesini yayımladı. Peki, Stonic’in yeni fiyatı ne oldu?

Kia Stonic, B segmentinde yer alan kentli bir araç. Bunun yanı sıra, “crossover” olarak da biinen Yeni Stonic, kompakt boyutları ve çok yönlülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Göz alıcı dizaynı ve kendinden emin tarzı ile de ilham veren araç, SUV segmentine yeni bir soluk getiriyor.

 

Form ve fonksiyon olarak Kia’nın büyük SUV modellerinden ilham alınarak dizayn edilen Stonic, yol tutuş özellikleriyle beraber kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. Dinamik, güçlü ve kavisli stiliyle heyecan yaratan bir dış tasarıma sahip olan Stonic, zengin donanımı ile de konfor sunuyor.

SUV ve binek araba özelliklerini bir birleştirerek dizayn edilen Stonic, bu yönüyle melez bir araç olma özelliği taşıyor. Sürücülere özellikle kent yaşamında sağladığı avantajlar ile öne çıkan Stonic, sportif ve dinamik çizgilerinin yanında ayrıca, sürüş keyfi ile de adından bahsettiriyor.

Peki, Kia Stonic'in teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Yüksek omuz çizgisini tamamlayan eğimli tavan çizgisi ve özel olarak dizayn edilen tavan rayları, otomobilin tarz sahibi görünümünü destekliyor. Sahip olduğu kendine has stop lambası dizaynı ise Stonic’e genç ve gelecekçi bir hava katıyor. Keskin yatay çizgiler ve yumuşak yalın yüzeylerin birbiriyle uyumunu gözler önüne seren bu araç, teknolojiyi ve ergonomiyi temel alan yapısı ile de insanları kendisine çekiyor.

 

KİA STONİC TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Motor: 1.2L DPI

Motor: 1.4L DPI

KİA STONİC FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.kia.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Haziran 2023 tarihinde saat 04.07'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.64 Türk Lirası, Euro 25.45 Türk Lirası, altının gramı ise 1488 Türk Lirası değerindedir.

Kia Picanto’da şaşırtan fiyat! Hayatınızı kolaylaştıracak Kia Picanto’nun yeni fiyatı belli oldu!

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Bir Honda efsanesi olan Civic’in yeni fiyatı belli oldu! Honda Civic’e gelen zam dudak uçuklattı!