29 / 04 / 2024

Gözdağı- Çamlık Projesi'nde 100 bin TL'ye 3+1!

Gözdağı- Çamlık Projesi'nde 100 bin TL'ye 3+1!

Gözdağı- Çamlık Projesi'nde fiyatlar 100 bin TL'den başlıyor



Gözdağı- Çamlık Projesi, Dizayn Konut tarafından Gözdağı'nda hayata geçiriliyor. 180 metrekare arsa üzerinde 540 metrekare inşaat alanına sahip olan proje, tek blokta 5 konuttan meydana geliyor.

Gözdağı- Çamlık Projesi'nde satışı devam eden konutların fiyatları 100 bin TL ile 155 bin TL arasında değişiyor. Alanları 118 metrekare olan 3+1'ler 100 bin TL'ye, alanları 202 metrekare olan 5+1 dubleksler ise 155 bin TL'ye satılıyor. Projede mininum 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. Aylık taksitler 700 TL'den başlıyor.

Sosyal Tesislerin 10 metre yakınında, Pendik Devlet Hastanesi'nin ise yanında inşa edilen, deniz ve havaalanı manzaralı Gözdağı- Çamlık Projesi'nde otopark mevcut.

İnşaatına 2009'un sonunda başlanan projenin Mayıs 2010'da teslim edilmesi planlanıyor.

Teknik Detaylar:

Projede çatı olukları gizli dere esasına göre, inişler ise mimari projeye uygun olarak yapılıyor. Çatı izolasyonu için mebran izolasyon malzemesi seriliyor. Bodrumdan çatıya kadar olan merdivenlerde 1.sınıf Muğla şekeri mermeri kullanılıyor. Tabanlar 1.sınıf laminat parke ile kaplanıyor. Daire iç cepheleri su bazlı saten boya kullanılıyor, tavanlar alçı çekilip tavan boyası ile boyanıyor. Tüm odaların tavan birleşimlerine kartonpiyer yapılıyor. Tüm kapılar beyaz ve krem renkli Amerikan panel kapı oluyor. İç kapı kolları 1.sınıf paslanmaz kalite prinç kaplama, dış kapı çelik kapı oluyor. Ortak kullanım ve dairelere çekilen tesisatlarda çizilecek proje uyarınca İGDAŞ A.Ş. standartlarına uyuluyor. Daire bazında kombi sistemine uygun tesisat konuluyor. Binaların ana elektrik girişleri tasdikli projeye uygun yeraltından çekilerek veriliyor. Her bağımsız bölüm için ayrı sayaç kullanılıyor. Her daireye telefon hattı çekiliyor. Ayrıca her odaya fiş priz takımları konuluyor. Her blok için bağımsız uydu çanak sistemi ve kablolu yayına uygun olarak kuruluyor.

www.pendiksatilikdaire.tk
[email protected]
0.505 250 53 50

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön