10 / 05 / 2024

Göztepe Nidakule 'de metrekare kirası 25 dolara ofis!

Göztepe Nidakule 'de metrekare kirası 25 dolara ofis!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidakule Göztepe

İstanbul'un Anadolu yakasında, Göztepe'de hayata geçirilen Nida Kule projesinin ofis birimlerinde kiralama süreci devam ediyor. Projenin ofislerinde metrekare birim kirası aylık 25 dolar olarak belirlendi...






Nida Office Tower projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa edildi. Göztepe’de konumlandırılan Nida Kule projesi tek blok halinde tasarlandı. 47 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Göztepe Nida Kule, 29 kattan meydana geliyor. Arsa alanı ise 10 bin 813 metrekare olarak belirlenen Göztepe Nidakule 'de ofislerin kiralama süreci devam ediyor. 


Satışların sona erdiği Nida Kule projesinde metrekare kiralama bedeli aylık 25 ile 30 dolar arasında değişiyor. Satılan ofislerin 2013'ün ilk çeyreğinde teslim edileceği Nidakule ‘nin kiralama sürecini Kuzeybatı Gayrimenkul yürütüyor. 


 Göztepe Nidakule de metrekare kirası 25 dolara ofis!


Kiralamaya sunulan alanın  29 bin metrekare alan büyüklüğüne sahip olduğu Nida Office Tower projesinde masaj, kuaför, bisiklet parkı, restoran, kafeterya, spor salonu ve kuru temizleme gibi hizmetler yer alıyor. 


3 bin metrekarelik yeşil alanın bulunduğu  Nidakule Göztepe projesi D100 Karayolu Göztepe Kavşağı üzerindeki konumu ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.




0212 325 28 00

http://www.nidakulegoztepe.com/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön