02 / 05 / 2024

Göztepe'nin yeni tesisi için ilk adım atıldı!

Göztepe'nin yeni tesisi için ilk adım atıldı!

Göztepe A.Ş. Başkanı Hüseyin Altınbaş, yeni yapacakları tesiste futbol sahaları, idari bina ve kamp binasının bulunacağını, inşaatın parsellerin birleştirilip, yapı izinlerinin alınmasından sonra başlayacağını söyledi...




İçmeler Altıntaş Mahallesi’ndeki arazide düzenlenen törende konuşan Göztepe A.Ş. Başkanı Hüseyin Altınbaş, yeni yapacakları tesiste futbol sahaları, idari bina ve kamp binasının bulunacağını, inşaatın parsellerin birleştirilip, yapı izinlerinin alınmasından sonra başlayacağını söyledi. Bu izinlere kadar zemini hazır hale getireceklerini ifade eden Altınbaş, şöyle konuştu:


"Engeller kalkar kalkmaz da inşaata başlayarak tesisimize en yakın sürede kavuşacağız. Bugün Göztepe tarihi açısından çok önemli bir gün. Kulübümüz tarihinde sıralama yapacak olursak kuruluş tarihimiz, aldığımız Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye kupaları, Avrupa Fuar Şehirleri Kupası'nda elde ettiğimiz başarıların ardından tesisleşme bizim için çok önemli bir olaydır. Yapacağımız tesislerle Göztepemizin geleceğinde elde edeceği başarıların en önemli etkeni olacaktır."


Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın da Göztepe'nin eksik olan tesisleşmesini Urla'da tamamlanmasının kalıcı başarıyı getireceğini belirterek, "İnşallah bu tesisle Türk futboluna Türk sporuna çok önemli sporcular yetiştirilecek ve geleceğe önemli katkılar yapılacaktır. Göztepe’ye yeni futbol sezonunda başarılar diliyor ve Süper Lig’de görmek istiyorum" diye konuştu.


Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ise tesislerin Urla'da yapılmasının çok önemli olduğunu, katkısı olan herkese Urla adına teşekkür ettiğini söyledi.


AA


Geri Dön