30 / 04 / 2024

GP Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GP Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

GP Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Metin Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Kadıköy, Sahray-ı Cedid Mahallesi, İmam Ramiz Sokak, Demirli Sitesi'nde kuruldu.



GP Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Metin Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


GP Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-     Her türlü emlak, her türlü gayrı menkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri sporkompleksleri, mesken, ev. Apartman, iş yeri, arsa, arazi gibi gayri menkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrı menkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrı menkul mükellefiyeti tesis etmek.   2- Her türlü emlak ve gayri menkullerin alımı, satımı, kiralanması,arsalar üzerinde parselasyon yapmak ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek gibi konularda danışmanlık hizmetleri yapmak.   3-     Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabacı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yapmak.  4-     Her türlü seyahat acentelerini kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak   5-     Uçak,otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak   6-     Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak 7-     Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri yapmak.   8-     Her türlü hava, deniz. Kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 9-     Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.        Şirket amaç ve konuları gerçekleştirmek gayesi ile aşağıda yazılı işleri de yapabilir.   1-  Konuları ile ilgili yurt içi ve yurt dışı temaslar yapmak,fuarlara katılmak, yurt içi ve yurt dışı         irtibat büroları,acentelikler kurmak, kurdurmak.        2- Konuları ile ilgili faaliyetlerini yürütebilmek için her türlü nakil vasıtaları ile menkul ve gayri       menkuller almak, yapmak, yaptırmak, gerektiğinde bunları aracılık etmemek şartıyla satmak, lehte       ve aleyhte ipotek ve ayni hakları tesis etmek ve ettirmek, bunları  fek ve terkin etmek ve ettirmek.        3- Şirket menkul ve gayrimenkullerini gerek şirket ortaklarının ve temsilcilerinin gerekse de üçüncü       şahıs ve  tüzel kişilerinin borçlarının teminatına ipotek ve rehin verebilir   4- Şirket her türlü menkul ve gayrı menkulleri kiralayıp,kiraya verebilir, alıp satabilir, üçüncü      kişilerin ( özel ve tüzel ) kullandığı kullanacağı kredilerin borcu için ipotek verebilir.Her türlü menkul ve gayrı menkulleri ipotek, rehin, intifa, irtifak, kira, sükna gibi ayni ve şahsi haklar ile mülkiyetin gayri ayni haklarını iktisap ve izaa edebilir.Her türlü hakları tapu siciline şerh ve lüzumunda fek edebilir.  5-Konuları ile ilgili mevzuatın gerektirdiği patent,ihtira beratı, marka, know-how iktisap etmek,   ettirmek, kiralamak veya kiraya vermek.    



Geri Dön