09 / 05 / 2024

Gram altın 1 ay sonra işte tam da bu kadar olacak! Açıklanan bu rakamı görenin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

Gram altın 1 ay sonra işte tam da bu kadar olacak! Açıklanan bu rakamı görenin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

Gram altın 1 ay sonra işte tam da bu kadar olacak... Açıklanan bu rakamı görenin resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...



GRAM ALTIN 1 AY SONRA İŞTE TAM DA BU KADAR OLACAK

Yatırımcıların gözde yatırımları arasında yer alan gram altın ile ilgili olarak ekonomistler de peş peşe açıklama yapıyor. Altın bozduracaklar için önemli uyarılar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı  İslam Memiş, altın ve gümüşün 2022 yılında manipüle edildiğini kaydederek, değerinin altında kaldığını belirtti. İslam Memiş son dakika açıklamasında "En az 6 ay bekleyebiliyorsan altın ve gümüş tarafında paranı değerlendirebilirsin" dedi.

Yaptığı açıklamada dolar değer kazandığı zaman gram altının ve gram gümüşün zaten yükseldiğini söyleyen İslam Memiş, buna onsların da dahil olduğunda çarpı iki olduğunu kaydederek, 2023 yılının tamamının çok belirsiz olacağından dolayı, kaos yılı olacağından dolayı yine riskleri bölmekte yarar olacağını kaydetti.

Gram altın 1 ay sonra işte tam da bu kadar olacak! Açıklanan bu rakamı görenin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

AÇIKLANAN BU RAKAMI GÖRENİN RESNEN AKLI BAŞINDAN GİTTİ


Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, gram altında 2022 yılı içerisinde ani yükselişlerin olduğunu kaydeden Kapalıçarşı esnafı Günay Güneş yaptığı açıklamada bu ani çıkışların yeni yılda olmayacağını ve altının kontrollü bir şekilde yükseleceğini beklediklerini dile getirdi. Kapalıçarşı esnafı Günay Güneş açıklamasında altının yükselmesinin vitrin kuyumculuğuna zarar verdiğini dile getirerek, "Çünkü esnaf, ürünü satarak değil de işçiliğinden kazanıyor. Vatandaş ise altını artık yatırım aracı olarak görüyor." dedi.

Yaptığı açıklamada altının yükselmesi ve düşmesinin küresel bir olay olduğunu dile getiren Günay Güneş o nedenle olumsuz bir durum olmadığı sürece altının yukarı yönlü devam edeceğini belirtti. 2023 yılının ilk çeyreğinde gram altının  1110-1120 TL bandında olacağını dile getiren Günay Güneş, 2 ve 3. çeyrekte ise yeni rekorlar göreceğimizi dile getirerek, yeni yılda rekorlar göreceğimizi de kaydetti.

Açıklamasında altının şu anki her yukarı yönlü hareketinin yeni rekor demek olduğunu söyleyen Kapalıçarşı esnafı Günay Güneş, geçtiğimiz sene altının ani yükseldiğini ve ani düşüş yaşadığını kaydederek, yeni yılda bu şekilde bir düşüş ya da yükseliş beklemediklerini de sözlerine ekledi.

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının 1.660 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanlar resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı! Altını olanların dünyaları başına yıkıldı! Hemen bakın!

 


Geri Dön