Kent Haberleri

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son durum karşısında endişelenirken, uzmanlardan kritik açıklama geldi

Altının ons fiyatı rekor üstüne rekor kırarken son günlerde dolar kurunun güçlenmesi ile geri çekildi. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son durum karşısında endişelenirken, uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak...

GRAM ALTIN 1.450 TL OLACAK!

İnvestaz Araştırma Direktörü Tuğberk Çitilci, gram altınla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Çitilci, gram altındaki sıçramaların seçime kadar görülebileceğini söyleyerek, gram altının 1.400-1.450 TL rakamlarına ulacağını söyledi. 

Tuğberk Çitilci gram altındaki yükselişi şu şekilde açıkladı: “Kapalıçarşı tarafında 1.365 TL gram altın fiyatı var. Ekranda 1.240 TL gibi. Bu da banka ve Kapalıçarşı’daki dolar/TL kurunun farklılığından kaynaklanıyor.

 

Gram altın fiyatlarını ons altındaki hareketten çok Türk lirasındaki hareket tetikleyecek. Gram altındaki en majör etkileyici Türk Lirası’ndaki düşük bir oynaklıkla değer kaybetmesidir. Bu da gram altın fiyatlarını Kapalıçarşı’da 1.400 TL-1.450 TL bandına taşıyabilir.

Yeni rekorların olduğu bir gram altın fiyatlamasını seçim dönemine kadar görüyor olacağız” dedi.  

KESİN TARİH VERİLDİ!

Piyasaların Mayıs ayından itibaren daha da hareketlenmesi bekleniyor. Özellikle 3 Mayıs günü ABD Merkez Bankası (Fed), 4 Mayıs’ta Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve 11 Mayıs’ta da İngiltere Merkez Bankası (BoE) toplantıları piyasalar üzeride etkili olacak.

 

Bu kapsamda merkez bankaları ve piyasalar tekrar enflasyona odaklanırken altın fiyatları üzerinde kritik etkiye sahip Fed faiz kararının ne olacağı ise merak konusu.

Yatırımcılara göre Federal ReSErve’in Mayıs ayındaki faiz oranlarını bir kez daha artırmasını bekliyor.  Piyasalarda Mayıs ayında 25 baz puanlık bir artış olasılığı yüzde 86,6 olarak belirtilirken, yılın ikinci yarısında faiz indirimlerinin olması bekleniyor. 

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Bugüne kadar böyle bir şey görmedim! 3 farklı rakam...

İslam Memiş gümüş için net rakamı açıkladı! Elinde gümüş olanlar hazır olun! O rakam geliyor

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!