Kent Haberleri

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan inanamadı! Altın yatırımcılarının hepsi hemen bu habere bakmalı! 

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan kulaklarına inanamadı! Tüm altın yatırımcıları bu habere bir an önce bakmalı, hemen izleyin yoksa sonra pişman olursunuz! Detaylar için tıklayınız...  Altını yatırım aracı olarak tercih eden birçok kişi uzman görüşüne de ilgi duymaktadır

En popüler yatırım araçlarından biri olan altın, birçok kişi tarafından aranmaya devam ediyor. Altını yatırım aracı olarak tercih eden birçok kişi uzman görüşüne de ilgi duymaktadır. O tarihe kadar yatırım yaparsanız paranız anında kat katlanacak. İşte İslam Memiş'in yorumu...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Borsa İstanbul geçici olarak işlem görmedi. Ticaretin geçici olarak durdurulması piyasada bir belirsizlik ortamı yaratırken, nakit parası olan vatandaşlar neye yatırım yapacaklarını düşünmeye başladı. Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş ilginç bir konuda açıklama yaptı.

Altının gramının 1170 TL seviyesini geçtiğini söyleyen Memiş, altın fiyatlarının 2023 başında rekor seviyelere ulaştığını belirtti. Altının gram fiyatının düşüşün ardından 1125 TL'ye gerilediğini söyleyen İslam Memiş, altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların nasıl davranması gerektiğini anlattı.

SON KULVARDA!

Altın fiyatlarındaki düşüşün 15 Şubat 2023'e kadar devam edeceğini kaydeden İslam Memiş, altın almak isteyen vatandaşları "bekle ve gör" çağrısında bulunarak, düşüşün 15 Şubat'a kadar devam edeceğini vurguladı. Altının ons fiyatının 1.932 dolar seviyesinde olduğunu kaydeden uzmanlar, 1.900-1.950 dolar aralığında kaldığını bildirdi. İzlenen bant alanının 1800 ile 1850 dolar seviyeleri arasında olduğunu anlatan Memiş, şunları kaydetti:

“Alım seviyelerimizi gram altın yatırımcıları çok iyi biliyor ne zamanki altının ons fiyatı 1850-1860 dolar seviyesinde olursa karşısında ki gram altın kaça tekabül ediyorsa buradan gram altın tarafına giriş yapacağız. Şubat ayının 15'ine kadar bu süreci beklemeye devam ediyoruz. Alım yapmak isteyenler kenarda sakin bir şekilde bekleyebilir."

YATIRIM YAPAN KÖŞEYİ DÖNECEK

Nisan ayı başında gram altın fiyatlarının 1.450 liraya ulaşacağını kaydeden İslam Memiş, ons tarafının önümüzdeki 2-3 hafta içinde düşmesini beklediğini söyledi. İslam Memiş, son alımların ardından altın fiyatının rekor seviyeye ulaşacağını vurguladı. 

Altının füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! Gram altın tam bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu!
Altında bu kez adeta tam 7 şiddetinde deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarihi duyanlar şaştı kaldı! Hemen bakın
Altında son viraj! Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak