Kent Haberleri

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı! Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak

Gram altın bugün yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan gram altın için 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı.  Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak! Gram altın, rekordan rekora koşarken İslam Memiş'ten yeni bir tahmin geldi

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili tahminlerde bulunmaya devam ediyor. Gram altın, rekordan rekora koşarken İslam Memiş'ten yeni bir tahmin geldi. Önceki açıklamalarında gram altının 1.500 TL olacağını söyleyen Memiş, zirve rakamı açıkladı. Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak.

GRAM ALTIN İÇİN YENİ REKOR!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçti.  Ons altın 2000 doları geçerken gram altın Kapalıçarşı'da 1.300 TL seviyesine kadar yükseldi. İslam Memiş altındaki yükselişlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ons altının artık 2000 doların altına düşmeyeceğini söyleyen Memiş gram altın ilk aşamada 1.500 TL, sonra 1.600 TL ardından 1.700 TL ile zirveye yerlşecek dedi. 

Altın almak isteyenleri uyaran Memiş, ellerini çabuk tutmalarını söyledi. İslam Memiş altın fiyatlarında birdaha bu rakamları görmenin imkansız olduğunun da altını çizdi.

ONS VE GRAM ALTINDA SON DURUM!

Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu kapsamda ''gram altın şuanda ne kadar, gram altın bugün ne kadar oldu, çeyrek altın kaç lira, yarım ve tam altın ne kadar oldu?'' gibi soruları arama motorlarına aratıyor.

Altının ons fiyatı an itibariyle 2026 dolar seviyesinde. Gram altın 1303 TL, Çeyrek altın 2130 TL, yarım altın 4260 TL'den satılıyor.

Gram altın için bunlar daha iyi günler diyen İslam Memiş hazırlanın dedi rakam verdi! Sona kalan donakalacak 

Altında fren patladı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan hemen baksın! 13 Nisan 2023 canlı altın fiyatları