Altın & Gümüş

Gram altın 1600 lira olacak! Piyasa Kahini İslam Memiş'in verdiği tarih yaklaşıyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları tedirgin edecek açıklamalarda bulundu. Memiş, şu an ana kadar söylenmiş en yüksek rakamı söyleyerek, gram altın için 1600 lirayı işaret etti. İşte detaylar…İslam Memiş, bu defa iddialı konuşarak gram altın için 1600’ü işaret etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, milyonlarca yatırımcıyı ve vatandaşı uyarmaya onlara yol göstermeye devam ediyor. İslam Memiş, bu defa iddialı konuşarak gram altın için 1600’ü işaret etti.

Memiş, altın için fırsat yaratacak olan zamanı açıklarken, “Türk Lirası’nda bekliyorum ben. Elimdeki dolar ile beraber gram altınımı da satmıştım. Şu anda ise eylül ayı itibarıyla bu yükselişlerin devam edeceğini öngörüyorum. Dolar - TL'deki yükselişin sebebi ise; ülkemizin dövize ihtiyacının var olmasıdır. İçeride bulunan ekonomik problemimiz henüz çözüme kavuşmadı. Dolar baskılanması mevcut. Dolar kuru normal şekilde 18 TL’nin üzerinde ataklar yapardı. Ağustos ayının sonlarına doğru ise aşağı yönlü atak olması yüksek ihtimal" ifadelerini kullandı.

Ucuz konut için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni açıklama! TOKİ fırsatlarını kaçırmayın! Ucuza ev alın

Her aileye 1500 lira verilecek! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın

İkinci el otomobil satışında yeni dönem! Otomobilde fiyatları düşürecek yönetmelik geldi