Kent Haberleri

Gram altın 1.650 lira oluyor! Dört gözle beklenen tarih resmen açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olan bayram etti!

Yatırımcıların en çok merak ettiği ''gram altın ne kadar olacak?' 'sorusunun yanıtı belli oldu. Gram altın 1.650 lira oluyor! Dört gözle beklenen tarih resmen açıklandı!  Dört gözle beklenen tarih resmen açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olan bayram etti! Yatırımcıların en güvenli liman olarak gördüğü altının ne kadar olacağı ise merak konusu

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Yatırımcıların en güvenli liman olarak gördüğü altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, altın ne kadar olacak, gram altın kaç lira olur?'' soruları araştırılıyor.

 

Gram altın son günlerde rekor tazelerken  bugün 1153 lira seviyesine yükseldi. Altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırım Türk, gram altının yükselerek 1,650 lira olacağını söyledi.

Gram altın 1.650 lira oluyor! Dört gözle beklenen tarih resmen açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olan bayram etti!
 

GRAM ALTIN 1,650 LİRA OLUYOR!

Ons altının 2022 yılında 2 bin 70 dolara yükselişinin doların etkisi ile olduğunu belirten Altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırım Türk, “Yılın ikinci çeyreğinde yine bu seviyeleri görebiliriz. Çünkü yılın genelinde altının, enflasyona veya resesyona karşı güvenli liman olgusu yine ön plana çıkacak.

 

Ayrıca henüz bitmemiş olan Ukrayna-Rusya savaşı, Çin ile Tayvan arasındaki gerginlik, Kuzey Kore ile Japonya arasındaki füze denemeleri vs. gibi olaylar da altının yeni zirveler görmesine neden olacak. Onsta öncelikle 2150- 2350 dolar zirvesini bekliyorum” dedi.

Dolar kurunda 19 lira barajının aşılması durumumda 20-21 liraların görüleceğini söyleyen Yıldırım Türk, ''Bunun da 3 ay içinde olmasını bekliyorum.'' dedi.  Bu yükselişlerin altını zirveye taşıyacağını belirten Yıldırım Türk, gram altının 1.250 lira seviyesi kısa sürede görüleceğini ardından yıllıkta ise 1.450 veya 1.650 lira olacağını söyledi. 

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 1873 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken vatandaşlar, son dakika altın fiyatlaırnın ne kadar olduğunu araştırıyor.

Ons altın fiyatı an itibariyle 1874 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı şu dakikalarda 1154 liradan satışıyor. Çeyrek altın fiyatı, 1887 lira olurken yarım altın 3774 lira, tam altın fiyatı ise 7522 liradan satılıyor.

Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın! 

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanların aklı çıktı! Hemen bakın! 10 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın