Altın & Dolar

Gram altın 1.650 TL olacak! Altının efendisi İslam Memiş net tarihi açıkladı! Yatırımcılar hazır olun!

Altının efendisi İslam Memiş, gram altının 1.650 TL olacağı tarihi açıklayarak yatırımcıları uyardı. Yatırımcılar o tarihe hazır olun! Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki yükselişin ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırıyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki yükselişin ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor. Altın fiyatları ne kadar olacak? Altın yükselmeye devam edecek mi? Altının efendisi İslam Memiş, gram altının 1.650 TL olacağı tarihi açıkladı. Yatırımcılar hazır olun!

GRAM ALTIN 1.650 TL OLACAK!

İslam Memiş altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyledi. Yatırımcıları uyaran Memiş, hazira ayı içinde gram altının tekrar 1450 TL seviyesine sarkabileceğini açıkladı. Ardından orta ve uzun vadede Temmuz ayından sonra gram altında yeni rekorlar beklediğini belirtti. Gram altında 1.550 TL ve 1.650 TL gibi kademeli yükselişlerin olacağını vurguladı.


GRAM ALTIN YATIRIMCISINA KAZANDIRDI!

İslam Memiş gram altının yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 48 kazanç sağladığını söyledi. Böyle devam ederse de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olmaya devam edeceğini açıkladı.

ONS ALTIN 2000 DOLARI GEÇEBİLİR!

İslam Memiş, ons altın ile ilgili değerlendirmeler yaparak şu ifadeleri kullandı: "Ons altın dışarıda stabil olarak 1.948 dolar seviyesinde. Burada da kısa vade için 1.910 dolar seviyesini destek seviyesi olarak takip edeceğim. Yıl sonuna kadar ons altında, tekrar 2.000 dolar seviyesi üzerinde ataklar gerçekleşebilir." dedi.

HANGİ SEVİYEDEN ALTIN ALINMALI?

Yatırımcılar altın alırken, en çok hangi seviden altın almaları gerektiğini merak ediyor. Son günlerde rekor kıran altın için İslam Memiş alım fırsatı için 1.450 TL altını söyledi. 1.450 TL altı alım fırsatı olduğunu belirten Memiş, bu seviyenin üzerinde altın alınmaması konusunda yatırımcıları uyardı. Bu yüzden her düşüşün iyi değerlendirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları zirvede! Gram altın rekora doymuyor! Altını olan kuyumcuya koşuyor! 9 Haziran 2023 altın fiyatları