Altın & Dolar

Gram altın 1.800 TL olacak! Uzman isim ağzından kaçırdı! Duyanlar kulaklarına inanamadı!

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Dolar kurundaki yükseliş gram altına yansıdı. Altın fiyatları rekordan rekora koşarken uzman isim gram altın için 1.800 TL seviyesini işaret etti. Altın fiyatları yükselirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni rakamı ağzından kaçırdı


Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Altın fiyatları yükselirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni rakamı ağzından kaçırdı. Gram altın 1.800 TL mi olacak. Duyanlar kulaklarına inanamadı!

GRAM ALTIN 1.800 TL OLACAK!

İslam Memiş, son şans diyerek gram altın ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Memiş gram altının 1.800 TL olabilir'' demesi görenleri şaşırttı.

Altındaki hareketlilikle ilgili İslam Memiş gram altının şuanda ekranlarda 1496 piyasada ise 1053 lira olduğunu söyledi. Gram altın bu hafta dolardan destek alarak yükselişe geçti. Dolar kuru altını pozitif desteklediğini söyleyen Memiş, bu hafta hem ons hem de gram altın tarafına odaklanılması gerektiğine vurgu yaptı.

Memiş altın fiyatlarında kısa dönemli de olsa bir geri çekilmelerin olabileceğini bunun da alım için iyi fırsat doğuracağını belirtti. Ons altında 1910 dolara kadar bir geri çekilme beklediğini söyleyen Memiş, 1480-1515 liranın olabileceğine dair fikirlerini palylaştı.

Öte yandan gram altının yıl içinde 1.600 TL seviyesini göreceğini bu seviyenin kırılması ile de 1700-1800 TL seviyesine kadar yükselişlerin olabileceğini söyledi. 

22 Haziran'ın altın piyasası açısından önemli olduğunu söyleyen Memiş, bu gelişmenin iyi takip edilmesini belirtti. 

Vatandaşların hem dolar tarafından hem de altın tarafından kafasının karışık olduğunu söyleyen Memiş, faiz kararının görmeden kesin hükümlü olmamak gerekiyor dedi.

 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Altın fiyatlarında son gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın bugün 1500 TL seviyesini geçekerek yeni rekora imza attı. Çeyrek altın bugün 2467 TL, yarım altın 4935 TL, tam altın fiyatı 9823 TL, Ata altın fiyatı 10,081 TL'den işlem görüyor. 

Altın fiyatları yükselişte! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç lira? 13 Haziran altın fiyatları

Elinde dolar olanlar acil baksın! İslam Memiş çarşamba gününü işaret etti! Dolar ne kadar olacak?