28 / 04 / 2024

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili ''Fırtına öncesi sessizlik, hazırlık yapılmalı'' diyerek gram altının 1.880 TL olacağı tarihi altını çizerek açıkladı. 



Altın yorumları ile adından sıkça söz ettiren ünlü altın uzmanı İslam Memiş Youtube hesabından altın fiyatları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. 

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!

GRAM ALTIN 1.880 TL OLACAK!

İslam Memiş gram altında 1.660 lira seviyelerinin bir şey ifade etmediğini söyledi. Gram altında 1712-1719 lira aralığında ve 50 liralık makas geçerliliğini koruyor.

İslam Memiş, gram altındaki 50 liralık makasın düşmeyeceğini, hem bozduranlar hem de alacaklar için önemli uyarılarda bulundu. Gram altında internet tarafından en az 50 liralık makas olacak diyen Memiş: ''Talep ne kadar oluşursa makas aralığı bir o kadar açılacaktır. Sanalda altın yatırımı yapan arkadaşlar da bankacılık uygulamasından makas aralıklarına bakabilir.'' dedi.

Gram altın serbest piyasada 1751 lirayı gördü.  İslam Memiş, gram altında 1700 altında fiziki tarafta bir işlem beklemediğini belirtti. Sanal ortamda 1660, fiziki ortamda 1700 liranın altında rakamlar beklemediğini söyleyen Memiş, ekim ayında gram altının  1880 TL olacağını söyledi. Yatırımcıların düşüşler karşısında sabırlı olmasını söyleyerek altındaki yükselişlerin devam edeceğinin altını çizdi. 

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!
SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Son dakika altın fiyatları, altın alıp satmak isteyen vatanşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 16 Ağustos altın fiyatları kaç lira? Altın fiyatları bugün düştü mü yükseldi mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın fiyatları yeni hafatay bdüşüşle başladı ve aşağı yönlü hareketine bugün de devam etti. Altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar endişeli şekilde güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın bugün kapanışa yakın 1712 liradan, çeyek altın 2805 liradan, yarım altın 5610 liradan, tam altın fiyatı ise 11,168 liradan işlem görüyor.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

16 Ağustos döviz fiyatları ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 16 Ağustos Çarşamba euro/TL kuru

Geri Dön