Kent Haberleri

Gram altın 2 bin TL oluyor! Az evvel açıklandı! Net tarihi duyan çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

Gram altında yükseliş devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol Sene sonu kapanışı da muhtemelen rakamı açıkladı.Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol Sene sonu kapanışı da muhtemelen olarak gram / TL'de 2 bin lira gibi rakamları görebileceğini söyledi

Gram altında yükseliş devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol Sene sonu kapanışı da muhtemelen olarak gram / TL'de 2 bin lira gibi rakamları görebileceğini söyledi.

Altın piyasasında hızlı yükseliş devam derken yatırımcı "Altın yükselir mi düşer mi? Gram altın ne kadar?" olacak sorusuna yanıt arıyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu.

 

Altın fiyatları yükselişe devam ediyor. Geçen hafta gram altın yeni bir rekor kırmıştı. 1.155 lira seviyelerine kadar gitmişti..

Cuma günü ise gram altın 1.186 lira seviyesinde kapattırken güne 1.174 lira ile başladı.

Gram altın 2 bin TL oluyor! Az evvel açıklandı! Net tarihi duyan çarpılıp kaldı! Hemen bakın! 

 

 

 

 

Ahaber'e konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu.

"Yatırımcılar şu an kendilerini aslında koruma pozisyonuna geçmiş olduklarını söyleyebilirim genel itibariyle" diye söze başlayan Tuğsavrol, durumu şu sözlerle açıkladı; Çünkü bunun altında yatan en büyük sebeplerden bir tanesi ister istemez fiyatların yükselmesiyle beraber dolar Türk lirası vs. altın ile alakalı rakamların yükselmesiyle beraber artık koruma dönemine geçtiklerini söyleyebilirim."

Altın fiyatlarına değinen Tuğsavrol, "Geçen haftaki rakamlar ekonomistlerin genel düşüncesi ucuz kalmış olabilir diye söyleyebiliyorlar. Bugün itibariyle kar satışlarıyla beraber gram altın / TL 1.175 lira fiyatından işlem görmekte satış fiyatı. Ona baktığımız zaman ise 1.900 seviyelerinden işlemleri devam ettiriyor" dedi.

Gram altın 2 bin TL oluyor! Az evvel açıklandı! Net tarihi duyan çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

 

ŞU AN ALIM FIRSATI

Şu an alım fırsatı olduğuna dikkat çeken Tuğsavrol, "Burada gram altıncıları korkutan bir düşünce olmasın bu ara ara bu şekilde kar satışları yapıldığı takdirde düşümler gelebilir. Bunlar bizim için alım fırsatı diyebiliriz" diye belirtti.


Önümüzdeki günlerde gram altının ne kadar olacağına ilişkin değerlendirmerde bulunan Tuğsavrol, "Gerçek yükselişlerin o zaman tam manasıyla kendini gösterebileceğini gram altın / TL'de sene sonu tahminleri Mart ayında muhtemelen 1.350-1.400 bandına oturabileceğini yani ülkemiz için baharın geleceği aslında değerli madenlerde de baharın geleceğini söyleyebiliriz" diye açıkladı.

Tuğsavrol "1.350-1.400 bandı ciddi bir rakam gram altın / lirada. Sene sonu kapanışı da muhtemelen olarak gram / TL'de 2 bin TL gibi rakamları görebileceği söz konusu.

Zaten yaz dönemi ister istemez düğün sezonu açılacak orada taleplerin de daha fazla artacağını düşünerek gram / TL ve değerli madenlerde tüm senede yükselişlerin gelebileceğini söyleyebiliriz" diye kaydetti.

 

A101'de kaşar peyniri 89 TL, bebek bezi 169 TL! A101 indirimli aktüel kataloğu 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Hal fiyatları yayımlandı! Patates, soğan, domates ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi