Kent Haberleri

Gram altın 2 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Dolar için de net rakam geldi! İslam Memiş peş peşe açıkladı!

ALtın ve dolarda hareketli grafik hızla devam ediyor. Yatırımcılar altın ve doların ne olacağını merak ediyor. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının 2 gün sonra ne kadar olacağını açıklarken, dolar için de net rakam verdi.  Yatırımcılar altın fiyatları ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorularının yanıtlarını araştırken son dakika açıklama yine İslam Memiş'ten geldi

Altın ve piyasa uzmanı islam Memiş altın ve doalr ile ilgili değerlendirmelerde bulunmayta devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorularının yanıtlarını araştırken son dakika açıklama yine İslam Memiş'ten geldi. Altın fiyatlarının 2 gün sonra ne kadar olacağını açıklayan Memiş, dolar için de net rakam verdi. 

GRAM ALTIN 2 GÜN SONRA TAM OLARAK BU KADAR OLACAK!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişe değinerek 7 Aralık tarihine dikkat çekti. 2 gün sonrası için altın fiyatlarının ne kadar olacğaını açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş altın için 1718 doların takibinin yapıldığını belirtti. Gram altın son zamanlarda 1073-1076 lira seviyelerinden işlem görürken 1083 lira ile rekorunu kırdı. 2 gün sonra ise altın fiyatlarının 1100 seviyelerine geleceğiniz söyledi.

DOLAR İÇİN NET RAKAM!

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Memiş net rakamı payşlaştı. Doların 23-24 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

ALTINDA SON DAKİKA!

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Ons altın bugün 1797 dolaradan işlem görürken gram altın fiyatı 1086 lira oldu. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1775 liradan, yarım altın 3550 liradan, tam altın 7077 liradan satılıyor. 

DOLARDA SON DURUM!

Son zamanlarda yatay seyreden dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların bugün ne kadar olduğunu sorgulatıyor. Bugün dolar kuru güne düşüşle başladı. Dolar/TL alış fiyatı 18,70 lira, satış fiyatı ise 18,71 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro alış fiyatı 19,70 lira, satış fiyatı ise 19,75 liradan satılıyor. Euro dolar partitesi bugün 1,055 banından değerlenirken dolar endeksi 104,149 seviyesini test etti. 

Altında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları

İslam Memiş müjdeyi verdi! Altının önümüzdeki haftaki akıbeti belli oldu! Altın alacaklar hücum etti!