Kent Haberleri

Gram altın 6 haftadan sonra en dip seviyeye düştü! Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Acil bakın

Son dakika altın fiyatları milyonlarca vatandaşın odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün 6 haftadan sonra en dip seviyeye düştü! Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Acil bakın. 960 dolara kadar yükseldi

2023 yılına oldukça hızlı başlayan ons altın Şubat ayı başında 1.960 dolara kadar yükseldi. Fakat FOMC toplantısında çok olasılık verilmeyen iki faiz artırımı beklentisinin enflasyon verisi sonrası kuvvetlenmesiyle altındaki altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Acil bakın.

ONS ALTIN 1930 DOLAR OLDU!

Fed’in gelecek toplantılarda bir ya da iki faiz artırımı daha olacağını belirtmesine yönelik, piyasaların tek faiz artışına ihtimal vermesi ve yıl içinde faiz indirimlerinin başlayacağına dair beklentilerin yüksek olması doların zayıflamasına neden oldu. Ons altın ise bu süreçte oldukça hızlı yükselişler kaydetti. 

Amerika Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell ve diğer yetkililerinin iki faiz artışı olasılığını daha yakın gördüklerini açıkladıktan sonra enflasyonun beklenti üzerinde kalması ve piyasalardaki güvercin fiyatlamanın bozulmasına neden oldu. Dolar endeksi 104 seviyesi üzerine yükselirken altının ons fiyatı 1.930 dolara kadar geriledi.

GRAM ALTIN 6 HAFTANDAN SONRA EN DİP SEVİYESEDE!

Ons fiyatına bağlı olarak yükselişe geçen graö altın 1,185 TL’yi görerek tarihi seviyeye yükslemişti. Fakat dün 1,110 TL’ye geriledi ve bu sabah 1,113 TL’den işlem görüyor. Gram altında dolar/TL kurundaki yükselişe karşın ons altındaki satış baskısı etkili olmaya devam ediyor.

 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne sert düşüşle başlarken yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar ''bugün altın fiyatları ne kadar? gram altın kaç lira? Yarım altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya devam ediyor.

Gram altın şu dakikalarda  1141 liradan işlem görürken çeyrek altın fiyatı 1866 lira, yarım altın fiyatı 3732 lira, tam altın fiyatı 7436 lira, Ata altın fiyatı 7628 lira ve Atabeşli altın fiyatı 38,017 lira seviyesinden işlem görüyor.

Gram altın rekoru resmen elinin tersiyle itti! Dip seviye göründü! Yürekler ağza geldi! Gram altın tam bu kadar olacak

''Elimizdeki altınları satalım mı?'' sorusuna yanıt Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi! Yeni rekor geliyor! Hazır olun

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları