Altın & Dolar

Gram altın 60 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son kez açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Altının efendisi İslam Memiş, son günlerde yeni rekorlara imza atan gram altının 60 gün sonra ne kadar olacağını son kez açıkladı. Görmeyen duymayan kalmasın. Altının efendisi İslam Memiş 60 gün sonra gram altının ne kadar olacağını son kez açıkladı

Altın fiyatları tarihi rekorunu kırdı. Altının efendisi İslam Memiş 60 gün sonra gram altının ne kadar olacağını son kez açıkladı. Görmeyen duymayan kalmasın. 

GRAM ALTIN 60 GÜN SONRA TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

28 Seçimi sonrasında döviz ve altın tarafından son durum merak ediliyorken İslam Memiş'ten makas darlıyor açıklaması geldi. Orta ve uzun vadede önemli açıklamalarda bulunan Memiş, gram altının 60 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başlarken hafta içinde yeni rekorlara imza attı. Gram altın bugün 1300 TL seviyesinin üzerinde işlem görürken yeni tahmin geldi. 

Dolar endeksi 2,5 ayın dip seviyeini görmesi ons altına destek verdi ve ons altın 1979 bandına geldi. Kürsel piyasalarda ise tüm gözler ABD borç limiti görüşmelerine çevrilmişti. Hafta sonu ABD Başkanı Joe Biden, borç limiti konusunda Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Memiş, hem küresel piyasalardaki gelişmeler hem de içsel problemlerden dolayı altın şuanda altın fiyatlarında yükselişlerin devam edeceğinin altını çizerek 60 gün sonra 1.500 lira seviyesi üzerinde ataklar beklediğini söyledi. 

GRAM ALTIN REKOR KIRDI!

Geçtiğimiz gün 1255 liradan gğne başlayan gram altın 1291 liraya kadar yükselmişti.  Bugün ise 1322 liradan işlem gören gram altın rekor denemelerine devam ediyor. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Haftanın son işlem gününde de son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün altın yatırımcısını gözü ABD tarım dışı istihdam verilerine çevrilmişken, yatırımcılar verilerden sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu rakamlar açıklandıktan sonra belli olmuş olacak.

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe yükselişle başlarken  gün içinde değer kaybederek düşüşe geçti. Şu sıralar gram altın 1.378 TL, çeyrek altın 2.273 lira, yarım altın 4.533 lira, tam altın 9.122 liradan satışa sunuluyor. 

Gram altın yeni rekorlara koşuyor!

Yastık altındaki dolarlar o tarihte çıkacak! Dolar öyle bir yükselecek ki... Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak

Altında sert rüzgar! Fırladı! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 2 Haziran 2023 canlı altın fiyatları