27 / 04 / 2024

'Gram altın biriktirin' diyen İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Ajda bilezik almayın!

'Gram altın biriktirin' diyen İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Ajda bilezik almayın!

Altın fiyatları son günlerde durağanlaştı. Yatırımcılar ise altın almaya devam ediyor. Bazı yatırımcılar son zamanlarda trend olan Ajda bileziği tercih ediyor. İslam Memiş ise yatırımcıları Ajda bilezik konusunda uyardı. 



Geçtiğimiz hafta altın fiyatları Merkez Bankalarının faiz kararı sonrası rekor seviyelere gelmişti. Altın, bu haftaya sakin başladı. Gram altın bugün 2,427 dolara kadar geriledi. Yatırımcılar altın yatırımı için hangi altının araştırırken İslam Memiş'ten uyarı geldi. Son zamanlarda yatırımcılar Ajda bileziğe merak saldı. Ajda bileziğe karşı yatırımcıların talebi her geçen gün artıyor. İslam Memiş bu durumu sosyal medya hesabı X'ten açıkladı. Memiş, yatırımcıları uyararak ''gram altın biriktirin, ajda bilezik almayın'' dedi. Memiş, yatırımcılar için şu soruyu da yanıtladı: ''Bes mi, Ajda bişezik mi?'' deseler ''Bes''i tercih edeceğini belirtti. İşte İslam Memiş'in o paylaşımı...

İslam MEMİŞ @islammemiss
Ajda bilezik için para biriktirmeyin, gram altın biriktirin.
Altının yükselişinden etkilenmeyin diye.

Bana kalsa Ajda bilezik değil, Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın derim.

Çünkü o bileziği sonuçta beyin başta olmak üzere birilerine borç veriyor ya da harcıyorsun.

Soru şu; Ajda bilezik mi, BES mi?


GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR? 27 MART 2024 GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

27 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın bugün 2,423 liradan işlem görüyor. 

AJDA BİLEZİK NEDİR? AJDA BİLEZİK KAÇ GRAM OLUYOR? AJDA BİLEZİK KAÇ AYAR?

Ajda bilezik son zamanların en trend bilezik modellerinden bir tanesi. Şık bir görüntüsü olan Ajda bileziğin, günümüzde kullanımı her geçen gün daha da artmakta. Sade görünümü ile birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Ajda bilezik 22 ayar, istenilen gramda yapılmakta. Altın metal ağırlığı 8 gramdır. Günlük kullanım için ideal bir bilezik çeşidi.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Geri Dön