Kent Haberleri

Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru tarih hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Ons altının düşmesi ile gram altın değer kaybetti. Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru zaman hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti. Kazançlarını silen gram altını takip eden yatırımcılara Altın Kahini İslam Memiş'ten açıklama geldi

Gram altın fiyatı ons altındaki düşüşle birlikte değer kaybetti. Kazançlarını silen gram altını takip eden yatırımcılara Altın Kahini İslam Memiş'ten açıklama geldi. Altın almak için doğru tarih hemen belli oldu. İslam Memiş bu rakamı işaret etti.

Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru tarih hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti

ALTIN İÇİN DOĞRU TARİH!

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Gram altın ons altının etkisi ile resmen dibe vurdu. Haftalar sonra gram altın 1100 TL seviyelerine geldi. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ise altın alım için doğru zamanı açıkladı ve tarih verdi.

Ons altın fiyatı ABD tahvil faizleri ve dolar endeksindeki yükselişle birlikte 28 Aralık 2022’den bu yana en düşük seviyeyi görerek 1815 dolara kadar düştü.

Bu düşüşler sonrasında yatırımcılar endişlenemeye başladı. Araştırma yapan yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur, gram altın düşer mi ne zaman altın alalım?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Altın için doğru zamanı açıklayan Memiş altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. Bu rakamların altın alım için doğru zamanlar olduğunu söyleyen Memiş, Mayıs ve mayıs sonuna kadar altın fiyatlarındaki düşüşün devam edeceğini belirtti. O zamana kadar altın almak isteyen yatırımcıları altınlarını almalarını söyledi. Mayıs  ayından sonra Haziran ile birlikte  altın fiyatlarının tekrat yükselişe geçeceğnin altının çizdi.

Gram altının haziran ayından sonra 1450 TL olacağını söyleyen Memiş yatırımcıları uyardı.

ALTINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları altın yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugünn ons altın 1811 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1131 lira, çeyrek altın fiyatı ise 1849 lira, yarım altın fiyatı 3698 lira, tam altın fiyatı ise 7367 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları resmen un ufak oldu! Bu rakamları gören kahroldu! Hemen bakın! 25 Şubat 2023 canlı altın fiyatları