Kent Haberleri

Gram altın fiyatları düşüşe geçti! Bundan sonra ne olacak? Hemen bakın…

Altın fiyatları an be an yakından takip ediliyor. Kritik eşik olan bin TL'nin üzerinde seyrine devam eden altın fiyatları haftanın ilk gününe düşüşle başladı. 21 Kasım 2022 çeyrek altın, gram altın, 22 ayar bilezik fiyatları haberimizde…Peki, altın fiyatları ne kadar, altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 21 Kasım 2022 canlı altın fiyatları ve piyasada son durum… SON 10 GÜNÜN DİBİNİ GÖRDÜ Gram altın kasım ayının ilk haftasında ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararını açıklamasının ardından aylardır devam eden durağan seyri geride bırakarak yükselişe başlamıştı

Haftanın ilk iş günü yani 21 Kasım Pazartesi günü güncel altın fiyatları yakından takip ediliyor, merak ediliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar, altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 21 Kasım 2022 canlı altın fiyatları ve piyasada son durum…

SON 10 GÜNÜN DİBİNİ GÖRDÜ

Gram altın kasım ayının ilk haftasında ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararını açıklamasının ardından aylardır devam eden durağan seyri geride bırakarak yükselişe başlamıştı. 2 haftadır istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam eden altın fiyatlarında hafta sonu görülen küçük düşüş haftanın ilk gününde de devam etti. Gram altın 1070 lira seviyelerine yükselmişken bugün son 10 günün dibini gördü. Gram altın fiyatları Salı günü tarihi bir zirveyi gördükten sonra değer kaybetmeye başladı.

Ons altın, dolar endeksinde ve ABD tahvil faizlerindeki yükselişin etkisiyle baskı altında seyrini sürdürüyor. Ons altın, bugün en yüksek 1753 doları, en düşük ise 1736 doları görürken; yüzde 0,49 oranında bir düşüşle 1740 dolar seviyesinde işlem gördü. Şimdi piyasaların gözü kulağı çarşamba günü açıklanacak olan ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısının tutanaklarında.

GRAM ALTIN DÜŞÜŞE GEÇTİ

Gram altın fiyatları, geçen haftayı 1046 TL seviyesinden tamamlarken; yeni haftanın ilk işlem gününe 1045 TL seviyesinden giriş yaptı. Yeni güne yatay seviyeden başlayan altının gram altın; gün içinde en yüksek 1051 TL’yi, en düşük 1040 TL seviyesini gördü. Gram altın, ons altın fiyatında yaşanan düşüşün etkisi ile düşüşe devam ederken yüzde 0,43 oranında düşüşle 1041 TL seviyesinde kaldı.

Peki serbest piyasada gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar oldu?

İşte 21 Kasım 2022 altın fiyatları…

Gram altın fiyatı 1041 lira. Cumhuriyet altını 6 bin 779 liradan alınarak 6 bin 888 liradan satılıyor. Çeyrek altın ise 1692 liradan alınıp 1727 liradan satılıyor.

BUNDAN SONRA NE OLACAK?

Gram altın fiyatlarının kısa sürede toparlanıp tarihi zirvelere doğru yükselmesi bekleniyor. Ekonomistler yıl sonuna kadar altının 1200 lira seviyelerine ulaşacağı görüşünde.

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar?

En düşük emekli aylığı ne kadar olacak? Refah payı ne değiştirecek? İşte son durum…

Tüm emeklilerin hesaplarına en az 2 bin 200 TL yatacak!