Kent Haberleri

Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi açıkladı, rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına yeni uyarılar yaptı. İslam Memiş altının geleceği rakamları resmen tek tek açıkladı! Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi resmen açıkladı, rakamı duyan kulaklarına inanamadı! Hemen bakın...Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, altın satmadan önce iki defa düşünmek gerektiğini belirtti

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram altında son günlerde yaşanan hızlı artışlar sebebiyle İslam Memiş’ten yeni uyarılar da geldi. Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, altın satmadan önce iki defa düşünmek gerektiğini belirtti. Bu senenin geri kalanında altın ONS fiyatında tekrar 1800 dolar seviyesinin üzerinde ataklar olabileceğine değinen Memiş, bu yıl görülmese bile 2023’ün ilk çeyreğinde rekor seviyeler görülebileceğini söyledi.

Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi açıkladı, rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın...

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta içerisinde açıklanan ABD enflasyon verileri beklentilerin altında kalmış ve ons altında hızlı bir yükseliş yaşanmıştı.

Verilen detaylara göre, düşük enflasyonun küresel piyasalarda coşkuya sebep olduğunu kaydeden İslam Memiş, FED’in Aralık ayı toplantısında 50 baz puanlık bir faiz artırımı ihtimalinin güçlendiğinde dikkat çekti. Bu durumun dolarda sert düşüşe sebep olduğuna değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Euro tarafındaki yükselişlere dikkat çekti.

ALTIN YENİ ZİRVELERE GÖZ KIRPTI

A Haber’de piyasalarla ilgili çok önemli açıklamalar yapan İslam Memiş; değerli metallere ciddi bir talep olduğuna değindi. Yaptığı açıklamada Gram altın/TL fiyatının henüz iki hafta önce 980 lira seviyesinde olduğunu şu anda da 1059 TL seviyesine geldiğini kaydeden İslam Memiş, tam iki haftada 79 liralık bir değer artışı olduğunu gözlemlediklerini belirtti. 

Altının ons seviyesinde de de 150 doların üzerinde bir değer artışının söz konusu olduğunu kaydeden İslam Memiş, orta ve uzun vadede altın fiyatlarının değerinin artacağını tahmin ettiğini dile getirdi.

Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi açıkladı, rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın...

"1100’LÜ RAKAMLARI KONUŞABİLİRİZ”

Gram altın/TL fiyatında önümüzdeki haftalarda 1100’lü rakamların konuşabileceğini belirten İslam Memiş, bunun nedenini de altının biraz daha alıcılı olmasına bağladı. 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın uzmanı İslam Memiş; altın satmayı düşünenleri bir defa daya uyarırken, altın satmak için fırsat kollayan vatandaşların ya da  yatırımcılarımızın da biraz daha düşünmesi gerektiğini söyledi.

“TAM YEDİ AYDIR BASKILANIYOR”

Altın fiyatlarının yedi aydır baskılandığını dile getiren para ve piyasa uzmanı İslam Memiş, FED'in çok büyük etkisi olduğunu belirterek, söz konusu bu süreçte merkez bankalarının da 400 tonluk alım yaptığını söyledi.

REKOR SEVİYE 1450 LİRA

İslam Memiş, yılın geri kalanında altının ONS fiyatında yeni ataklar olabileceğini belirtirken, ONS’un 1800 dolar seviyesine çıkabileceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada gram altında ilk hedefin 1100 TL olduğunu kaydeden İslam Memiş, bir sonraki aylarda 1250-1260 seviyesini göreceklerini ama asıl rekor olarak bekledikleri seviyenin 1450 lira seviyesi olduğunu söyledi. İslam Memiş, bu yıl göremezsek de 2023 yılının ilk çeyreğinde bu rakamsal değerlerin görülebileceğini tahmin ettiğini söyledi.

Altın ipleri kopardı! Resmen yürümüyor koşuyor! Bu rakamı görenler küçük dilini yuttu İşte 13 Kasım 2022 altın fiyatları

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!