Kent Haberleri

Gram altın için 2023’e dikkat! Ezberler bozulacak! Hemen bakın!

Birikimlerini gram altına yatırıp kar etmek isteyen vatandaşların gözü kulağı altın fiyatlarında. Altın fiyatları nereye gidiyor? Altın fiyatları yükselecek mi? Bu soruların yanıtları haberimizde.Gram altın ne kadar, gram altın yükselecek mi? Gram altın düşecek mi? Gram altın ne zaman yükselecek? gibi soruların yanıtları arama motorlarında sorgulanıyor

Gram altın son günlerdeki yatay seyri ile yatırımcıları tedirgin ediyor ancak önümüzdeki dönemde beklenen grafik yatırımcıyı mutlu edecek.

Gram altın ne kadar, gram altın yükselecek mi? Gram altın düşecek mi? Gram altın ne zaman yükselecek? gibi soruların yanıtları arama motorlarında sorgulanıyor. Gram altına yatırım yapanlar altının nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor.

YATAY SEYİR NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Gram altın geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatmış ve yeni haftaya da düşüşle başlamıştı. Bugün seyrine 1050 seviyelerinden devam eden gram altın yatay grafik çizmeyi sürdürüyor. Bu yatay seyrin ne zamana kadar devam edeceği merak ediliyor.

Altın piyasası uzmanlarına göre altının yatay seyri uzun sürmeyecek. Altın yakın zamanda yine yükselişe geçerek yatırımcısının yüzünü güldürecek.

“GRAM ALTIN VAZGEÇİLMEZ BİR YATIRIM ARACI”

Altın ile ilgili öngörüleri yakından takip edilen Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altının her zaman vazgeçilmez bir yatırım aracı olmaya devam edeceğini söyledi.

“DOLAR YATIRIM ARACI DEĞİL ÖDEME ARACI”

Memiş, yatırım yaparken dolar mı altın tercih edelim diye soranlar için de değerlendirmelerde bulundu ve doların hem içeride hem de dışarıda değer kaybettiğini ifade ederek doların yatırım aracı değil ödeme aracı olduğunun altını çizdi.

GRAM ALTIN İÇİN 2023’E DİKKAT! EZBERLER BOZULACAK

Gram altının yatırımcısını üzmeyen bir yatırım aracı olduğunu vurgulayan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 2023’te rüzgarın tersine döneceğini, dolar ve euronun düşüşe geçeceğini, altın ile gümüşün de tarihi zirveleri göreceğini söyledi.

Gram altına yatırım yapanların ellerindeki altını bozdurmaması gerekiyor. Altına yatırım yaparak iyi bir kazanç sağlamak isteyenlerin 2023 yılının Mart ayına kadar beklemesi tavsiye ediliyor.

Peki Gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını kaça satılıyor? İşte 29 Kasım 2022 altın fiyatları…

Gram altın bugün 1050 seviyelerinden seyrine devam etti.

Çeyrek altın ise 1734 liraya satılırken, cumhuriyet altını ise 6 bin 913 liraya satışa sunuldu.

EYT’liler de dahil bütün emeklilerin hesaplarına yatacak! En az 2 bin 200 lira…

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

İş arayanların beklediği haber bu! Sağlık Bakanlığı 11.317 kişiyi işe alacak!