Altın & Dolar

Gram altın için korkunç eylül açıklaması. Elinde altını olanlar hemen gelsin baksın

Gram altın fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Analistler tarafından gram altın hakkında çok önemli bir açıklama yapıldı. Analistlerden de gram altın konusunda çok önemli açıklamalar geldi

Gram altın fiyatları yükselmeye devam ederken vatandalar önümüzdeki günlerde gram altın fiyatlarının ne yöne doğru gideceğini merak etmeye başladı. Analistlerden de gram altın konusunda çok önemli açıklamalar geldi. Analistler tarafından eylül hakkında dikkat çeken ifadeler kullanıldı. 

Analistler tarafından yapılan değerlendirmeye göre gram altın fiyatları eylül ayına girdiğimizde 200 TL bile birden artabilir. Bu nedenle elinde gram altını olan vatandaşların altınlarını saklamalarını ve şu anda bozdurmamaları gerektiği ifade ediyor. Bunun yanı sıra altın almak için de tam sırası. Yüklenebildiğiniz kadar altına yüklenin. 

Ekonomist Tuğberk Çitilci ise açıklamalarında  “Kurda ilk etapta 28, daha sonra 28-30 TL potansiyeli göz önüne alındığında gram altının portföylerde yer alması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.