Ekonomi

Gram altın için net tarih! O isim açıkladı! İşte gram altını olanların köşeyi döneceği tarih!

Altın fiyatlarındaki hareketlenme herkesin gündeminde. Uzman isim gram altın için o tarihi verdi. İşte altını olanları ilgilendiren gelişme!Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani artış neticesinde uzman isimler tarafından altın değerlendirmeleri yapıldı

Altın fiyatlarına dair açıklamalar uzman isimlerden gelmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani artış neticesinde uzman isimler tarafından altın değerlendirmeleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan altına dair bir tahminde bulundu.

 

Peki altın yıl sonuna ne kadar olacak? İşte tüm ayrıntılar…

ALTIN FİYATLARI ARTIŞA DEVAM EDECEK!

Altın fiyatlarında yaşanan ani yükselişle birlikte ünlü ekonomistler ve altın piyasaları uzmanları tarafından açıklamalar geliyor. Edirneli kuyumcular tarafından yapılan açıklamalar ile beraber gram altın satış fiyatı mayıs ayı sonlarına doğru 1.400 TL'ye çıkabileceği tahmin edilmektedir.

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan açıklamasında rutin olarak yükselişin süreceği dile getirdi. Gram altının günümüzdeki fiyatının 1.240 TL olduğunu, ilerleyen zamanlarda da 1.400 TL'ye kadar yükseleceğini ifade etti. Gram altın fiyatının günümüzde de 1.240 TL'ye kadar yükseldiğini kaydeden Kalkan, mayıs ayı sonuna kadar 1.400 TL'ye yükseleceğine dair değerlendirmede bulunurken 2023 yılının sonuna doğru da 2 bin TL'yi göreceğini söyledi.

MAYIS AYI SONUNDA ALTIN FİYATLARI REKORA İMZA ATACAK!

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan altın fiyatlarına dair yaptığı açıklamalara devam etti. Gram altın fiyatlarındaki yükselişin veya altın fiyatlarındaki yükselişin normal olduğunu ifade etti. Rutin bir şekilde yükseliş sağladığını, bu yükselişlerin de devam edeceğini belirtti.

Gram altın değerinin 1.240 TL olduğu mayıs ayı ile de mayıs ayı sonlarına doğru 1.400 TL'ye yükseleceğine dair tahminlerini açıkladı. Altının çok ürkek olduğunu vurgulayan Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan, zoru ve sıkıntıyı sevmeyeceğini ve dünyadaki en güvenilir emtia olduğunu iletti.

ALTIN FİYATLARINDA YIL SONU TAHMİNİ

Altın fiyatlarının akıbetine dair bir diğer yorum da kuyumcu Rahmi Cömert tarafından geldi. Altın fiyatlarının 1.240 TL seviyelerinden işlem gördüğünü aktaran kuyumcu seçim öncesinde 1.350 TL ile 1.400 TL seviyelerine yükselebileceğini dile getirdi.