Kent Haberleri

Gram altın için rakam sil baştan değişti! Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları yeni yılla birlikte rekor denemelerine devam ediyor. Altın fiyatları için verilen rakamlardan sonra gram altın için rakam sil baştan değişti. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak!  Altın fiyatları şu günlerde tekrar rekor denemeleri yaparken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor

Altın fiyatlarındaki gelişmeler ekonomi gündeminde yer alıyor. Altın fiyatları şu günlerde tekrar rekor denemeleri yaparken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş, gram altın için sil baştan rakam verdi. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak...

GRAM ALTIN İÇİN SİL BAŞTAN RAKAM!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için yükselişlerin devam edeceğini  söyleyerek yatırımcıları bilgilendirdi. 

İslam Memiş altın ile ilgili piyasaların durumunu değerlendirdi: ''Rusya’nın yakında başlatacağı saldırı daha fiyatlara dahil olmadı! Rusya’nın hamlesi de jeopolitik risklerin fiyatlanmasına neden olacak bir etken. Yatırımcılar yine yıllık bazdaki getiriye odaklanmalı.

 

Yıl içerisinde yüzlerce kez kırımlar göreceğiz. Sonuca baktığımızda sabit getiri de en güvenli limanın altın ve gümüş olduğunu görüyoruz.

Gram altın ve gram gümüş tarafında yükseliş yönlü bir problem yok. Dolar kuru  veya onslardan beslendiği için getirisi sağlam. Ekranlarda altın için 1090 TL- 1120 TL, serbest piyasalarda 1100 - 1150 TL aralığını takip edeceğim.

 

İşin gerçeği ons tarafında toparlanma yeni başladı. Altının ons fiyatı ne zaman 2 bin dolar, gümüşün ons fiyatı ne zaman 32 dolar yukarı yönlü kırar o zaman yükseliş diyebiliriz.'' dedi.

Gram altın için sil baştan rakam veren Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, "Önümüzdeki aydan itibaren altının ons fiyatının 1825 dolardan sonra 1850-1900 dolar 1950 ve hatta 2000’in üzerinde bir fiyat ulaşacağını düşünüyorum. Bu senaryo gerçekleşirse gram altın 1650 TL'ye kadar yükselebilir” diyerek yatırımcıları uyardı.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum, milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1836 dolar iken, gram altın 1135 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın ise aynı dakikalarda  1855 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 6 Ocak 2023 altın fiyatları

Okuyanlar sevinçten havalara uçacak! İslam Memiş’ten emekli ve memura yeni zam haberi geldi!

Gram altının 1.707 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanın ağzı adeta 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!