Kent Haberleri

Gram altın için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş kesin net konuştu! Sakın altın borcu yapmayın

Altın Kahini İslam Memiş, gram altın için yeni rotayı açıklayarak yatırımcılara ''sakın altın borcu yapmayın'' diyerek vatandaşları uyardı. Gram altın 1178 TL oldu

Altın fiyatları hafta içinde 1950 dolar seviyesi ile zirveye çıktı. Gram altın 1178 TL oldu. Altın fiyatlarındaki yükseliş tam başladı derken altın fiyatları bir anda geriledi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gram altın için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş kesin net konuştu! Sakın altın borcu yapmayın...

GRAM ALTIN İÇİN YENİ ROTA!

İslam Memiş, gram altın için yeni rotayı açıkladı.  Beklediği zirve rakamları paylaşan Memiş, kısa vadeli 'alım' fırsatı yaratacağını düşündüğü dip seviyeyi açıkladı. 

Memiş: "Dip diye bir şey yok, zirve diye bir şey yok. Ne dipten alırsın ne zirveden satarsın. O tabirleri bırakacağız. Finansal piyasalarda sadece teknik vardır.

Gram altın  2022 yılında 1.114 TL seviyesinden yılı tamamladı, 770 liradan yıla başlamıştı. Yüzde 43 getiri sağladı. Ben 1 kilo altın aldım, yıl bitti, 1 milyon 114.000 liradan sattım. 339,000 lira para kazandım. Aylık getirisi 28 bin 250 lira. Soru şu, geçen yıl 775.000 liraya bir daire aldın, 5-10 bin liraya mı kira verdin, sana 28 bin liradan bahsediyorum, nokta.

Gram altın  fiyatı son 20 yılda yüzde 6290'lık getirisi ile en çok kazandıran yatırım aracıdır. İkinci sırada borsa, üçüncü sırada euro, dördüncü sırada dolar vardır.

Dolar ve ons altınfan destek gördüğü için yatırımcısını hiçbir zaman üzmez. Bugün gram altın 1185 lira. Tarihi hatırlamazsanız elinizdeki değerin kıymetini bilmezsiniz.

Gram altını kıyamete kadar değer kaybetmeyecek sınırlı varlıklar.  Alın almayın ancak altını gerçek para olarak gören, altın üzerinden ticaret yapanın sırtı yere gelmez. Bu nettir.'' dedi.

Gram altın fiyatında, kısa vade için, 2-3 haftalık süreçte geri çekilmelerin olabileceğini söyleyen Memiş: '' 1.140 TL'ye kadar gerilemesi muhtemeldir ancak bu da son tren, binen biner.'' diyerek altın almak isteyenleri uyardı.

Memiş yatırımcılara alım fırsatını kaçırmamaları konusunda şu ifadeleri kullandı: ''Bir sonraki treni bekler, maliyeti biraz daha artar. Yıllık bazda zarar etmeyecektir ancak teknik olarak 1140 TL seviyesinin aşağıda ifade edebilirim.

1350 TL, 1450 TL, 1550 TL bekliyorum. 2023 yılında ons altında da destek gören gram altında tarihi rekor yolda. Altın borçlanmayın, alacaksanız da 2-3 haftalık süreci iyi değerlendirin."  

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları rekorun ardından geri adım attı! Büyük deprem! Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları