Kent Haberleri

Gram altın için yeni rota oluşturuldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Bakan bir daha baktı

Altın fiyatları ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın şahin tondaki açıklamalarından sonra altın fiyatları 9 ayın zirvesini gördü. Son günlerde düşüşe geçen altın için yeni rota oluşturuldu... Ons altın 1950 dolar olurken gram altın rekor kırdı

Altın fiyatları, Fed'in 25 baz puan artışı yapmasının ardından yükselerek en yüksek rakamı gördü. Ons altın 1950 dolar olurken gram altın rekor kırdı. Peki altın fiyatları yükselemeye devam edecek mi? Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının tekrar düşüp düşmeyeceğini, altının ne kadar olacağını araştırıyor.

Gram altın için yeni rota oluşturuldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Bakan bir daha baktı...

GRAM ALTIN İÇİN YENİ ROTA!

Fed'in faiz kararı öncesinde ons altın fiyatı 1926 dolar gram altın ise 1.170 TL seviyelerinde işlem göeüyordu. Karar sonrasında ons altın fiyatı 1950 dolara yükselirken gram altın 1.180 TL seviyesini geçerek rekor kırdı. Son günlerde düşüşe geöçen gram altın için yeni rota oluşturuldu. 

Ahlatcı Yatırım bülteninde uzmanlar altın fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarındaki yükselişlerin devamlılığının olacağını belirten uzmanlar gram altının bu seviyeden sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Ahlatcı Yatırım bültenindeki uzmanlara göre: ''“Gram altında 1170TL seviyelerinde test edilen zirve denemelerinin ons altında 1950 dolar ve üzeri fiyatlamalar ile birlikte 1200TL zirvesine taşınabileceği kanaatindeyiz” ifadeleri kullanıldı.

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Altın fiyatlarında son dakika rakamlar merak ediliyor. Güne yükselişle başlayan altın, yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor.

Ons altın 1950 dolardan işlem görürken gram altın 1198 lira oldu. Çeyrek altın fiyatı şu dakikalarda 1959 lira, yarım altın fiyatı 3919 lira, tam altın fiyatı ise 7809 lira, ata altın 8010 lira, Ata beşli fiyatı ise 39,923 lira, gremse altın fiyatı 19,540 liradan işlem görüyor.

Freni patlayan altın için yeni rekor resmen açıklandı! Gram altın tam bu kadar olacak! Altını olanlar havalara uçacak

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika