Kent Haberleri

Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu ise yanıt arıyor. Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu! İşte İslam Memiş altın tahmini son dakika... Gram altın ons altından aldığı destekle 1190 liraya kadar yükseldi

Ons altın 1900 doları geçerek rekor kımaya devam ediyor. Gram altın ons altından aldığı destekle 1190 liraya kadar yükseldi. Gram altın rekordan rekora koşarken, Altın ve piyasa uzmanı gram altın için yeni rekorunu açıkladı. Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu! İşte İslam Memiş altın yorumları son dakika...
 

GRAM ALTIN TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Altın fiyatları yukarı yönlü ivme kazandı. Altın fiyatları rekor seviyelere gelirken İslam Memiş gram altın için yeni rekor rakamı açıkladı.

İslam Memiş: 1280'li rakamlar, 1350'li rakamlar, yıllık bazda 1450'li rakamlar sürpriz olmayacaktır" diyen İslam Memiş'ten yeni iddia geldi.

Memiş: ''Gram altında 1280'li rakamlar, 1350'li rakamlar, yıllık bazda 1450'li rakamlar sürpriz olmayacaktır" derken gram altının ne kadar olacağını açıkladı.

Gram altının seçim zamanında rekor kıracağını belirten Memiş, altın fiyatlarında büyük bir değişim beklediğini söyledi. 

Yıl sonuna kadar gram altın 2.000 TL oalcağını söyeyen Memiş, '' Yılsonuna kadar Altın fiyatlarının 2000 TL’ye kadar yükselmesini bekliyorum'' dedi.

 

ALTIN FİYATLARI SON DURUM!

Altındaki son durum küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Anlık canlı altın fiyatlarını takip eden yatırımcılarda heyecanlı bekleyiş devam ediyor. En güvenli liman olan altın bugün de yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Altın fiyatları haftayı rekor seviyelerle kapattı. Hafta sonunun ilk günü olan Cumartesi günü altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. On altın bugün 1920 dolar olurken gram altın 1190 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 1945 lira, yarım altın 3891 lira, tam altın 7752 lira seviyesinden işlem görüyor.

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Bu rakamları görenlerin gözleri fırladı! Hemen bakın! 14 Ocak 2023 altın fiyatları

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın