Kent Haberleri

Gram altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın Kahini İslam Memiş, önümüzdeki hafta gram altınının geleceği seviyeyi açıkladı. Gram altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Görmeyen duymayan kalmasın... Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken aynı zamanda uzmanların ve ekonomistlerin altın yorumlarını da takip ediyor

Altın fiyatları 2023 yılına hareketli bir giriş yaparken son günlerde dalgalanmaya başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken aynı zamanda uzmanların ve ekonomistlerin altın yorumlarını da takip ediyor.

Milyonlarca yatırımcı şimdiden altın fiyatlarının önümüzdeki hafta ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Konu ile igili son dakika altın yorumu yine Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. 

Gram altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Görmeyen duymayan kalmasın! İşte İslam Memiş altın yorumu...

GRAM ALTIN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NET BU KADAR OLACAK!

Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili yükselişlerin devam edeceğini belirterek önümüzdeki hafat gram altın ve ons altının ne kadar olacağını açıkladı.

Memiş: ''Altın ons fiyatı 1920 dolar. Ons altında tekrar toparlanma oldu.

Enflasyon rakamlarının iyi gelmesi, ons altını pozitif etkiledi. 1920 dolar seviyesinde olsa da benim kar satışı beklentim devam ediyor. 

1860, 1850 dolar seviyesini beklemeyi tercih ediyorum. Gram altın ekranlarda 1165 TL seviyesinde. 1179-1184  TL aralığında.

Ons altından kaynaknanan değer artışı görüyoruz. 1190 TL seviyesi yukarıda güçlü bir direnç seviyesi. Buradan tekrar kar satışı ile düşüş bekliyorum ancak önümüzdeki hafta 1230 TL'yi konuşuyor olacağız. Altın alımı yapacak olanlar ons tarafını yakından takip etmeli.'' ifadelerine yer verdi.

Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın yarım altın fiyatı ne kadar oldu? Ata altın ve Atabeşli kaç TL? Gremse altın ne kadar? 19 Ocak Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları...

19 OCAK PERŞEMBE ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

19 Ocak Perşembe günü altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ons altın 1909 dolardan değerlenirken, gram altın fiyatı 1181 lira oldu. Çeyrek altın fiyatı 1931 liradan,  yarım altın fiyatı 3861 liradan, tam altın fiyatı 7693 liradan, Ata altın fiyatı 7891 liradan, Atabeşli altın fiyatı 39,386 liradan ve gremse altın fiyatı ise 19,247 liradan satışa sunuluyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın düştü! Elinde altını olanlar hemen bakın! 19 Ocak altın fiyatları

Dolar 11 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer bombayı patlattı! Ayağınız yerden kesilecek

Merkez Bankası resmen duyurdu! 1 dolar tam olarak bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar hemen gardınızı alın