Kent Haberleri

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın!  070 doları aşmış ve tüm zamanların rekoruna imza atmıştı

Şubat 2022'de Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşın ardından Ons altın 2.070 doları aşmış ve tüm zamanların rekoruna imza atmıştı. 

Fakat ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz artırmaya başlaması ons altın fiyatında gerilemeye sebep olmuştu. 

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. 2022'de yaşanan bu gelişmelerin ardından, yeni yılın ilk ayında altın fiyatları yeniden hareketlendi. 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Ons altının fiyatı yeni haftanın ilk gününü de yukarı yönlü seyirle açtı. Altın fiyatları, 9 ayın en yüksek seviyelerinde bulunuyor.  

Fed'in faiz artırım hızını yavaşlatacağı ve 2023 yılının sonunda indirimlere start vereceği beklentileri,  ABD dolarının euro karşısında 2022 Nisan'dan bu güne görülen en düşük seviyesinde olması, altın fiyatlarını destekliyor. 

1.929 dolar seviyesini test eden ons altın şu sıralarda Cuma gününe göre yüzde 0,23 yükseldi ve 1.925,30 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Analistler ons altın için direnç olarak 1933 dolar/ons seviyesine dikkat çekti. Bu rakamın aşılması durumunda ise hedef 1942-1956 dolar/ons aralığı olabilecek. Aşağı destek olarak ise 1.919 ve 1.897 dolar işaret ediliyor. 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

ALTINDA ŞOK TAHMİN GELDİ 

Altın fiyatında 1727 dolar/ons seviyesinden başlayan yukarı hareketin hedefini 1963-2004 dolar/ons seviyeleri olduğuna vurgu yapıldı. 

Konuya ilişkin IKON Menkul tarafından hazırlanan altın analizinde yer alan çarpıcı tahminler, dikkatleri çekti. 

IKON Menkul tarafından hazırlanan altın analizinde altın ile ilgili "Gram Altın TL, Ons Altın’daki yükselişlerin etkisiyle 1164 TL direncine kadar yükseldi. Bu seviyede karşılaşılan dirençle de geri çekilmeler oldu. Geri çekilmenin devamında 1152 ve 1139 destek olarak izlenebilir" açıklamasına yer verildi ve yukarı yönlü işlemlerde ve 1164 seviyesi üzeri fiyatlamalarda ise 1169 ve 1175 direnç olabileceği vurgulandı. 

Gram altın şu dakikalarda 1.160 Türk Lirası seviyelerinde, ons altın ise 1.920 dolar seviyelerinde seyrediyor. 

Halkbank çalışanlar için bombayı patlattı! İhtiyaç kredisinin faizi akıllara durgunluk verdi!

Gram altın için 1.200 TL rakamı geldi, altını olan adeta buz kesti! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Dolar atağa kalkacak mı? Yatırımcısı dolara sıkı bel bağladı! Ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı!