Altın & Dolar

Gram altın tarihi rekorunu kırdı! Gram altın ne kadar oldu?

Gram altın bugün döviz kurlarındaki volatilite nedeniyle yükselişe geçti ve tarihi rekorunu kırdı. Gram altın ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da gram altın kaç lira? 

Gram altın bugün, döviz kurlarındaki volatilite nedeniyle yükseldi ve tarihi rekorunu kırdı. Gram altın bugün ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da gram altın kaç lira? 

GRAM ALTIN TARİHİ REKORUNU KIRDI!

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın ise tarihi rekorunu kırarak yatırımcıların yüzünü güldürdü. Ons altın bugün 1957 dolara kadar yükselirken gram altın Kapalıçarşı'da 1339 TL'den işlem görüyor.

 

ONS ALTINDA SON DURUM!

Ons altın euor dolar paritesinin etkisiyle düşüş eğilimini sürdürüyor. Doların küresel piyasalarda değer kazanması ons altına olan talebin düşmesine neden oldu. Bunun yanında Fed'in faiz artırımına devam edeceğine yönelik gelen sinyaller, ABD borçlanma tavanı krizinin çözüme yaklaşması, AMB'nin de birkaç dönem daha faiz artırma ihtimalinin yükselmesi ons altını baskılayan sebeplerin başında gelmeye başladı.

  

Ons altın fiiyatı haftanın üçüncü işlem gününe 1959 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1953 dolar, en yüksek de 1960 dolar seviyesini gördü. Şu sıralar 1957 dolardan işlem görüyor.

Peki Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Yarım ve tam altın kaç TL? Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 31 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları...

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI!

Kapalıçarşı altın fiyatları, milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Gram altın seçim sonrasında yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta sert düşüşlere imza atan gram altın bugün tarihi rekorunu kırdı. Gram altın fiyatı bugün 1396 TL, çeyrek altın fiyatı 2300 TL, yarım altın 4614 TL, tam altın fiyatı 9199 TL, Ata altın fiyatı 9491 TL, Atabeşli altın fiyatı 47,332 TL ve gremse altın fiyatı 22,927 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatları atağa geçti! Gram altın fırladı! Çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 31 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!